'Hello Kitty' ha mort. L'han cosit a trets a Rio de Janeiro. Durant una operació policial en una favela. Ella traficava amb droga. Traficava molt. Es va passar de la ratlla.

La policia militar feia tempsque la buscava. Rayane Cardozo da Silveira, coneguda com a 'Hello Kitty', era presumptament una de les narcotraficants més buscades del Brasil. Tenia 22 anys.

Mor tirotejada 'Hello Kitty'

A més de la "Hello Kitty" uns altres tres sospitosos van morir durant un tiroteig al Complexo do Salgueiro, un barri de faveles situat a la localitat de Sao Gonçalo, a la regió metropolitana de Rio de Janeiro.

'Hello Kitty' / Cedida

'Hello Kitty' / Cedida

Entre les víctimes també es troba Alessandro Luiz Vieira Moura, àlies "Vinte Anos", de 44 anys, pare de 'Hello Kitty', i el seu braç dret al món del crim.

Ambdós eren buscats per la policia militar de Rio de Janeiro, que oferia una recompensa de 1.000 de reals (uns 180 euros) per alguna pista que ajudés a descobrir el parador dels delinqüents.

Segons mitjans locals totes les víctimes van ser traslladades fins a l'hospital Alberto Torres. Van arribar-hi sense vida.

Mor el periodista holandès que van disparar al cap al carrer

El periodista neerlandès Peter R. de Vries, de 64 anys, especialitzat en investigació del crim organitzat als Països Baixos, ha mort aquest dijous com a conseqüència d'un tiroteig al centre d'Amsterdam.

Peter R. de Vries / Cedida

Peter R. de Vries / Cedida

El periodista va ser víctima d'un tiroteig el passat 6 de juliol a la tarda quan abandonava els estudis de televisió d'un programa en què solia participar amb freqüència de tertulià expert en el crim organitzat. L'atacant va disparar cinc vegades i un dels trets va assolir el cap de Peter. Els dos presumptes assassins van ser arrestats i estan en espera de judici.

El mort era famosos als Països Baixos per les seves investigacions sobre el crim organitzat. Ha participat com a confident en els casos policials més mediàtics.

El més conegut és el cas Marengo, que inclou delictes d'assassinat i narcotràfic. El protagonista d'aquesta trama, el mafiós Ridouan Taghi, considerat un dels narcotraficants més importants d'Europa i el fugitiu més buscat del país fins al seu arrest a Dubai el 2019, tenia Peter en la seva llista negra.

Ridouan Taghi / RRSS

Ridouan Taghi / RRSS

El mateix any en què es va saber que Peter estava en el punt de mira del líder narcotraficant Ridouan Taghi, el germà i l'advocat del testimoni protegit més important del cas Marengo, Nabil B., van ser assassinats a trets a Amsterdam. Taghi és sospitós d'ambdós crims, entre altres que se li atribueixen.