Agents de la Policia Nacional investiguen un possible crim masclista a la ciutat de Castelló, després que s'hagin trobat en un pis del carrer la Unió d'aquesta localitat els cossos sense vida d'una dona de 54 anys i un home de 52, tots dos de nacionalitat romanesa. La troballa ha tingut lloc després que una patrulla s'hagi desplaçat fins al domicili alertada pels companys de feina d'ella, que havien avisat que feia dies que no s'hi presentava. En entrar a l'immoble han trobat el cadàver de la dona amb signes de mort violenta i el de l'home al seu costat, que s'havia suïcidat penjant-se.

Agents de la Policia Científica s'han desplaçat al domicili per tal de recollir proves, mentre els dos cadàvers han estat traslladats a l'anatòmic forense per tal que se'ls practiqui l'autòpsia. La Policia Nacional està investigant el cas com a crim masclista. Tot i que entre ells dos no existia cap denúncia per violència de gènere, sí que tots dos tenen antecedents per aquest motiu. Mentre la dona figurava al sistema VioGén per maltractaments de la seva anterior parella, l'home, fins i tot, tenia una ordre d'allunyament de la seva exdona, amb qui tenia dos fills.

Segon crim masclista en menys de 24 hores

El de Castelló es tracta del segon crim masclista que ha tingut lloc aquest divendres, després que un home noruec de 82 anys hagi matat a ganivetades la seva dona a Oriola, Alacant, en un atac d'ira. Ha estat el mateix assassí qui ha alertat el seu veí dels fets a primera hora del matí perquè avisés la Guàrdia Civil. De fet, quan han arribat els agents, els ha obert la porta i ha confessat el crim. Assassí i víctima, una dona britànica de 76 anys, no estaven casats i tampoc consta que hi hagués cap denúncia prèvia per violència de gènere. Amb aquestes dues, ja són 46 les dones assassinades per la seva parella o exparella aquest 2023.