Un pare d'origen pakistanès es troba en recerca i captura per les autoritats del país després de ser el principal sospitós d'haver causat la mort a quatre dels seus nets i dues de les seves filles, després que una d'aquestes es casés en contra de la seva voluntat.

Assassinat múltiple al Pakistan

L'autor de la matança, Manzoor Hussain, estava vivint amb les seves dues filles i les seves respectives famílies en un domicili del districte de Muzaffargargh, al centre del Pakistan. Quan es va assabentar que una de les seves filles es va casar amb un home en contra de la seva voluntat i en contra de la suposada conveniència familiar es va enfadar i va calar foc a l'habitatge familiar. Van morir les dues filles, quatre netes i també el marit d'una de les seves filles.

La policia pakistanesa assegura que tot es deu que una de les filles "s'havia casat per amor" i no mitjançant un matrimoni de conveniència, com pretenia el pare. Per això va calar foc a l'habitatge i va fugir, deixant una reguera de cadàvers de la seva pròpia sang.

casa foc - pixabay

Casa foc recurs / Pixabay

Els menors morts en l'incendi provocat pel seu avi tenien entre quatre mesos d'edat i 13 anys, segons recull RT.

El Pakistan és un dels països del món on es produeïxen més crims de familiars cap a les dones per casar-se en contra dels desitjos de la família. Malgrat les seves variacions locals i regionals, els matrimonis al Pakistan generalment segueixen la jurisprudència marital islàmica i són arreglats des que la dones són petites per garantir-los un futur, segons els pares. Culturalment, els matrimonis no només són vistos com una unió entre un espòs i una esposa, sinó també com una aliança entre les seves respectives famílies.

Vídeo del miracle a Texas: s'estavella un avió i només hi ha un ferit

Un avió amb 21 persones a bord s'ha estavellat aquest dimarts a Texas, als Estats Units. Afortunadament no s'han lamentat víctimes mortals i només hi ha hagut un ferit. Els vídeos de com ha quedat l'avió estan circulant per les xarxes.

Accident Texas avió / RRSS

Accident Texas avió / RRSS

L'aeronau es trobava a l'aeroport executiu de Houston, Brookshire, i anava a realitzar l'enlairament quan, per motius que encara es desconeixen, l'avió ha començat a descendir fins a estavellar-se. Afortunadament els passatgers han suportat l'impacte.

A més, l'aparell s'ha incendiat just després de l'evacuació dels passatgers i només cal lamentar que una persona ha resultat ferida lleu, segons han informat les autoritats locals.