Un avió amb 21 persones a bord s'ha estavellat aquest dimarts a Texas, als Estats Units. Afortunadament no s'han lamentat víctimes mortals i només hi ha hagut un ferit.

Accident aeri a Texas

L'aeronau es trobava a l'aeroport executiu de Houston, Brookshire, i es disposava a realitzar l'enlairament quan, per motius que encara es desconeixen, l'avió ha començat a descendir fins a estavellar-se. Afortunadament els passatgers han suportat l'impacte.A més, l'aparell s'ha incendiat just després de l'evacuació dels passatgers i només cal lamentar que una persona ha resultat ferida lleu, segons han informat les autoritats locals.

 

L'oficina del xèrif del comtat de Waller County ha indicat a la seva pàgina de Facebook que l'aeronau, un bimotor McDonnell Douglas, transportava un grup de persones que anaven a assistir a la nit a un partit de beisbol entre els Astros de Houston i els Red Sox de Boston. Tim Gibson, director dels serveis d'emergència de Waller Harris, ha assenyalat que els passatgers "estaven atordits, molt atordits, però van sortir per si mateixos".

Accident Texas avió / RRSS

Accident Texas avió / RRSS

La tasca dels equips d'emergències i els bombers ha estat també determinant. Segons imatges aèries del sinistre mostrades per televisions locals, l'avió ha quedat completament destruït després de caure a terra. Fins al lloc s'han desplaçat equips d'emergència per participar en les tasques del rescat i bombers per extingir el foc, encara que no ha estat una tasca fàcil.

 

Un noi mor en caure des de 100 metres des d'un globus a Israel

Un noi de 28 anys ha mort a Israel aquest dimarts en un accident amb un globus aerostàtic. El jove ha caigut des de més de 100 metres. En el vídeo es pot veure com l'home està penjant des de la cistella del globus en l'aire abans de la fatal caiguda.

Accident mortal globus Israel / Xarxes socials

Accident mortal globus Israel / Xarxes socials

Els fets han ocorregut aquest dimarts a prop d'Afula, una ciutat d'Israel. Per causes que encara s'investiguen, un dels treballadors de la companyia ha sortit de la cistella, ha perdut el control i ha caigut. La víctima mortal és Yogev Cohen, de 28 anys, treballador en l'empresa de globus. Els altres passatgers del globus han pogut aterrar sense cap problema.

Es graven conduint de forma temerària amb un menor a sobre del cotxe

La Policia Local de Màlaga ha aconseguit identificar després d'una llarga investigació un jove de 20 anys que va conduir de forma temerària un cotxe mentre portava a un menor pujat al sostre del vehicle. El vídeo de la imprudència ha servit a les autoritats per identificar els implicats. 

El Grup d'Investigació d'Accidents i Atestats (GIAA) de la Policia Local de Màlaga, després d'una investigació duta a terme per agents especialitzats en el rastreig d'Internet i xarxes socials, han identificat a un jove malagueny de 20 anys com presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. La investigació ha durat dos anys.