Tiroteig mortal a Canovelles. Els Mossos d'Esquadra busquen un home que aquest dissabte a la tarda ha disparat un altre home en un camp de tir d'aquest municipi del Vallès Oriental i posteriorment s'ha fugat. Els fets han tingut lloc poc abans de les vuit del vespre, quan l'agressor ha entrat armat a les instal·lacions del Club de Tir de Precisió Granollers, ubicades al passeig de l'Alzina, i sense dir res a ningú ha tret una arma de foc i ha disparat cinc trets per l'esquena contra una de les persones que hi havia. En un primer moment la víctima ha resultat ferida crítica, però ha mort al cap d'uns minuts sense que els efectius sanitaris del SEM hagin pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos busquen l'assassí

Després de rebre l'avís per part dels diversos testimonis que hi havia en aquells moments al camp de tir, agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a les instal·lacions. Quan han arribat, el tirador ja havia fugit i s'ha muntat un dispositiu de cerca pels carrers del voltant amb efectius dels GEI per tal de localitzar-lo i poder-lo detenir com més aviat millor, segons ha avançat El País. Encara no se l'ha pogut detenir, però està completament identificat per les persones que han pogut presenciar la violenta escena. Abans de fugir, hauria aconseguit agafar algunes de les armes que hi havia a l'establiment i ha fugit amb elles.

La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació dels fets per tal d'esclarir exactament què ha passat. Amb l'autor dels trets identificat i només pendent de ser localitzat i detingut, cal saber ara què ha motivat el crim i la relació entre víctima i assassí. Segons les primeres informacions, la víctima seria un treballador del camp de tir i l'assassí un dels membres.