Un home de 39 anys ha mort apunyalat aquest diumenge a la localitat de Chiclana, a Cadis, durant una baralla en ple carrer. Els fets han tingut lloc de matinada a la zona de la Marquesada, quan dos homes han començat a enfrontar-se per causes que de moment es desconeixen. En un moment del conflicte, un dels individus ha tret una arma blanca i ha començat a clavar-li diverses ganivetades a l'altre. Posteriorment, ha fugit. Després de rebre l'avís, fins al punt del succés s'han desplaçat tres patrulles de la Guàrdia Civil, dues patrulles de la Policia Local de Chiclana i efectius sanitaris.

Malgrat els intents per reanimar la víctima, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. El seu cadàver ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Cadis perquè se li practiqui l'autòpsia. Al cap d'una estona de l'apunyalament, l'autor del crim, un home de 35 anys, s'ha presentat voluntàriament a una caserna de la Guàrdia Civil per entregar-se i confessar que havia matat l'altra persona.  El jutjat de guàrdia de Chiclana i la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Cadis s'han fet càrrec de la investigació.

Un ferit crític en un altre apunyalament a Vitòria

A més del de Chiclana, durant la matinada d'aquest diumenge també s'ha produït un apunyalament múltiple a Vitòria. Quatre persones han estat atacades amb una arma blanca durant una baralla a l'interior d'una discoteca de la localitat. Dos homes i una dona han patit talls de menor gravetat als braços i les mans i han estat traslladats a l'Hospital Santiago de Vitòria. La quarta víctima, un home, ha estat apunyalat a l'abdomen i ha hagut de ser evacuat a l'Hospital de Txagorritxu en estat crític. L'agressor, un jove de 21 anys, ha pogut ser detingut poc després acusat d'un delicte d'intent d'homicidi i un altre de lesions.