Dos germans han protagonitzat aquest dimecres una baralla amb arma blanca a Villena (Alacant) a conseqüència de la qual un d'ells ha mort i l'altre ha resultat ferit i està ingressat, en qualitat de detingut, en un centre hospitalari, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Mata al seu germà durant una disputa familiar

L'institut armat ha tingut coneixement de l'esdeveniment a les 6.40 hores i els dos germans, ambdós espanyols, han estat traslladats amb vida per lesions amb arma blanca a l'Hospital d'Elda, on un d'ells, de 39 anys, ha mort, han assenyalat les mateixes fonts.

L'altre ferit, de 46 anys, continua hospitalitzat, recuperant-se de les lesions, en qualitat de detingut.

Pel que sembla, un dels implicats ha començat suposadament a insultar i agredir diversos familiars i el seu germà ha intervingut en la baralla, moment en el que ambdós han començat a clavar-se diverses ganivetades.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Villena s'ha fet càrrec de la investigació sobre aquest cas.

Doble assassinat a Badajoz: mata els seus germans i amaga els cossos

Cas de circumstàncies similars. Més macabre. Fa dues setmanes, en Los Santos de Maimona, Badajoz, van trobar els cadàvers de dos germans. Kikín i Antonio -64 i 68 anys- portaven uns dies desapareguts.

Doble fratricidi Los Santos de Maimona / EFE

Doble fratricidi Los Santos de Maimona. Arrest Rafa / EFE

Agents de la Policia Local es van personar a la casa en la qual convivien els desapareguts amb el seu altre germà, Rafa, de 61 anys.

Rafa va acabar detingut per amenaces de mort els agents i veïns. Després, durant la inspecció, la policia va trobar els cossos sense vida dels seus germans. Doble fratricidi. El germà petit, Rafa, arrestat.