Una baralla familiar entre dos germans a Cadis ha acabat de la pitjor forma possible, amb un d'ells mort i l'altre ferit i detingut. Els fets han tingut lloc al voltant de les set del matí a l'interior d'un garatge del carrer Pintor Godoy, al barri de La Laguna, quan els dos homes han començat a discutir. En un moment donat de l'enfrontament, el germà petit, de 63 anys, ha disparat tres trets al germà gran, de 69 anys, amb una arma de foc. Com a resposta, el germà gran ha agafat una barra de ferro que hi havia a la vora i li ha assestat diversos cops al cap fins que l'ha matat.

Després dels fets, el germà gran ha sortit a una plaça propera, on una veïna se l'ha trobat plorant i manifestant que havia rebut diversos trets. La dona ha trucat al 112 per alertar de la situació als serveis d'emergències i fins al lloc s'hi han desplaçat diverses patrulles de la Policia Nacional. Els agents han trobat l'home amb les ferides per arma de foc al carrer i aquest els ha explicat que havia estat el seu germà qui li havia disparat. Quan han entrat al garatge on s'havia produït la baralla, han trobat el cos sense vida del germà petit sense que ja es pogués fer res per salvar-lo. S'ha activat la comitiva per fer l'aixecament del cadàver, que serà traslladat perquè els forenses li facin l'autòpsia i es determini l'abast de les lesions.

El germà gran, detingut per homicidi

Davant aquesta situació, el germà gran ha estat detingut acusat d'un delicte d'homicidi consumat. Se l'ha traslladat en estat greu a l'hospital Puerta del Mar, on l'han atès per les ferides per arma de foc que tenia al tòrax. La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i esbrinar els motius que hi havia darrere d'aquesta baralla familiar. La principal hipòtesi és que darrere hi hauria un conflicte per un tema amb l'herència familiar, ja que havien quedat per signar uns documents relatius a ella. Agents de la Policia Científica han inspeccionat el garatge, on una de les bales ha travessat la porta i ha impactat contra un cotxe estacionat al carrer.