La Guàrdia Civil investiga l'assassinat d'un home de 52 anys que aquest diumenge a primera hora del matí va aparèixer cosit a ganivetades en un camí als afores del municipi de Faura, a València. Va ser poc després de les nou que uns veïns que passejaven per la zona, a uns 500 metres del nucli urbà, van trobar el cos sense vida i van alertar els serveis d'emergències. Fins al lloc es van desplaçar agents del Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil, així com un forense i efectius del laboratori de Criminalística per inspeccionar el terreny buscant possibles pistes que ajudessin a esclarir el crim.

Cap a un quart de dues del migdia, la comitiva judicial va autoritzar l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per tal que li practiquin l'autòpsia i es confirmin les causes de la mort. Segons detalla Levante-EMV, la víctima presentava diverses ganivetades al pit, tot i que no serà fins a l'examen del forense que es podrà determinar quantes n'hi havia. Pels indicis recollits al lloc on se'l va trobar, ple de restes de sang i altres vestigis, tot apunta que aquell també hauria estat l'escenari del crim. A hores d'ara, els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes sobre la motivació de l'assassinat i qui hi ha darrere. El Jutjat d'Instrucció 2 de Sagunt, en funcions de guàrdia, s'ha fet càrrec del cas i ha decretat el secret d'actuacions.

Commoció al poble per l'assassinat d'un veí

La víctima, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents policials per petits robatoris, era un veí de Faura molt conegut al poble. Aquest dissabte a la nit, poques hores d'aparèixer mort al mig d'un camí, se l'havia vist de festa en una revetlla per la zona. El seu assassinat ha deixat commocionats als veïns d'aquest poble de 3.500 habitants a només trenta quilòmetres de València.