Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dues persones, un home i una dona, que han aparegut morts en una casa de Corbera de Llobregat (Baix Llobregat). Al voltant de dos quarts de quatre de la tarda el fill del matrimoni, de 13 anys, que tornava de l'escola, ha arribat a casa i s'ha trobat el cadàver de la seva mare i del seu pare. Tot sembla indicar que es tracta d'un nou crim masclista.

Nou crim masclista a Catalunya

La mare, de 42 anys i nacionalitat brasilera, estava al pis de baix de la casa, un habitatge a quatre vents, amb ferides d'arma blanca.

En un pis superior s'ha trobat el cadàver del seu pare, de 50 anys i nacionalitat espanyola, penjat. Segons les primeres informacions, a falta que els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Metro Sud acabin les seves investigacions, tot apunta a un nou cas de violència masclista.

Investigació en marxa

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la troballa de les dues persones mortes, tal com avança ElCaso.cat, i han explicat també que s'ha obert una investigació per aclarir els fets.

El jutjat d'Instrucció número 5 de Sant Feliu del Llobregat en funcions de guàrdia dirigeix la comissió judicial que està aixecant els cadàvers. No consten antecedents judicials de violència entre la parella. El jutjat de guàrdia s'inhibirà al jutjat de violència sobre la dona del partit judicial.

Una parella morta a Creixell

Els Mossos d'Esquadra també investiguen la mort d'una parella en un bloc de pisos de Creixell, al Tarragonès. Ahir al vespre es va rebre l'avís de la troballa d'una dona i un home mort en un pis. La dona tenia dos trets d'arma de foc i ell un. Igual que en el cas de Corbera, els Mossos creuen que es tracta d'un cas de violència masclista.

Si es confirmen els dos casos, el del Baix Llobregat i el del Tarragonès, seran ja quatre les dones assassinades pels seus marits a Catalunya aquest 2021. Una dona va ser assassinada a Manresa per la seva parella a mig abril i una dona va ser cremada viva a la Bisbal del Penedès a final d'abril.