Un home s'enfada amb el seu company de pis i el mata a punyalades a Elx (Alacant). Hi ha dues persones detingudes, que s'han entregat a la Policia i han confessat el crim.

Mata el seu company de pis a punyalades a Elx

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 17:00 al barri de Carrús d'Elx i tot ha començat quan un home i una dona s'han presentat a la comissaria de la Policia Nacional per explicar què havia passat.

Per aquest mateix motiu, han estat detinguts per la seva relació en un delicte d'homicidi imprudent, un delicte pel qual es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

Tot ha començat per una discussió entre companys de pis

Per causes que encara s'estan investigant, es va iniciar una discussió amb la víctima, un home de 54 anys de nacionalitat espanyola. La discussió es va anar escalfant fins al punt que l'home, presumptament, el va apunyalar

Després dels fets, es van dirigir fins a la comissaria i van dir als agents que havien discutit amb el seu company de pis i que un d'ells l'havia apunyalat i que pensaven que estava mort. Immediatament, els policies es van dirigir fins al lloc dels fets i van poder comprovar que, efectivament, hi havia un home mort amb signes d'haver patit una mort violenta

Policía Nacional / EFE

Detenen un home i una dona per un crim a Elx: un d'ells ha apunyalat el seu company de pis per una discussió i la Policia Nacional està investigant el cas / EFE

Detinguts per la Policia Nacional per homicidi imprudent

Per aquest mateix motiu, han estat detinguts per la seva relació en un delicte d'homicidi imprudent, un delicte pel qual es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, no ha transcendit quantes ferides presentava la víctima ni la seva identitat.

Maten un vigilant d'una plantació de marihuana a les Borges Blanques

Aquest no ha estat l'únic crim dels darrers dies i, de fet, des del cap de setmana, a les Borges Blanques (les Garrigues) estan buscant un noi que, presumptament, ha estat assassinat. Tot va començar quan dos homes es van presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida i van dir que algú havia matat el vigilant de la seva plantació de marihuana, que havia aparegut mort amb una bossa al cap

Quan els policies es van dirigir fins al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia indicis de criminalitat, però que el cadàver havia desaparegut. Des de llavors estan buscant tant el cos del desaparegut com la persona o persones que l'haurien assassinat. El cas es troba sota secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.