Un home de 39 anys ha acabat amb la vida de la seva mare, de 60, a Màlaga. La violència utilitzada en el presumpte assassinat ha provocat que l'individu acabés arrestat per la Policia Nacional aquest diumenge. El cadàver de la dona morta brutalment a cops per l'arrestat va ser trobat per la filla d'ella i germana de l'atacant al voltant de les deu del matí, en un pis del carrer Juan de la Encina número 11, al barri malagueny del Molinillo, segons ha explicat Diario Sur. El descobriment va ser totalment casual, atès que la jove va dirigir-se al domicili familiar i, en arribar, va trobar el cos estès de la seva progenitora a l'interior. Això va fer que demanés ajuda als veïns i ells, davant dels possibles fets, van trucar als serveis d'emergència que van arribar poc després amb dotacions medicalitzades.

La filla va trobar el cadàver amb signes de violència

Els facultatius, en veure que la dona era morta, van alertar immediatament a la Policia Nacional, els quals van activar la comissió judicial. D'aquesta manera va començar la investigació, primerament en prendre testimoni a la noia i els veïns del bloc de pisos. Aquests últims van explicar que aquesta matinada de diumenge van escoltar una forta discussió entre la mare i el seu fill, amb veus i crits que sortien del domicili. Això va confirmar les sospites, atès que el cadàver presentava signes de violència.

Els investigadors de la Policia Nacional (que s'ha fet càrrec del cas), davant d'aquests fets, van detenir el fill de la dona morta per la seva presumpta implicació en el decés. Segons ha relatat el mitjà citat, cap a la una del migdia s'ha procedit a l'aixecament del cadàver i el metge forense ha realitzat una primera inspecció ocular, tot i que fins que no finalitzi l'autòpsia no es podrà saber exactament què va succeir aquesta matinada al domicili familiar de Màlaga on una dona de 60 anys ha perdut la vida, en un principi, violentament. Si això es confirma seria el segon assassinat d'una dona a la província, després del de Natalia a la platja de Marbella, que va aparèixer sense cap ni mans.