L'home de 48 anys que el passat mes de desembre va apunyalar fins a vuit cops la seva exparella davant de les seves filles s'ha llevat la vida a la presó de Màlaga. Els funcionaris del centre penitenciari Alhaurín de la Torre han trobat aquest dimarts el cos del presumpte agressor penjat a l'interior de la seva cel·la.

Segons ha avançat l’ABC, la troballa s’ha fet aquest dimarts 10 de gener durant el recompte diari dels presos, al voltant de dos quarts de nou del matí. Segons han informat des de la presó, l’home s’hauria penjat amb el cordó de les sabates, aprofitant que s’havia quedat sol després que el seu company de cel·la sortís durant una estona. Les circumstàncies en què s’ha trobat el cadàver apunten a un suïcidi, tot i que serà l’autòpsia la que determini la causa exacta de la mort.

Les filles van evitar l’assassinat

El passat 19 de desembre l'home havia atacat la seva exparella a casa d'ella, a Estepona (Màlaga), amb una navalla després d'una forta discussió. El detingut ja havia estat denunciat per maltractament i, de fet, acabava de sortir de la presó unes setmanes abans de cometre el crim. La dona es va negar que el seu exmarit entrés amb ella dintre del pis, i li va impedir el pas al replà; en aquell moment l'home es va abalançar sobre ella i li va assestar fins a vuit punyalades per l'esquena.

Les dues filles, de 17 i 12 anys, van sentir l’escàndol al replà i van sortir per veure què passava. En adonar-se del que succeïa es van interposar corrents entre els seus pares per evitar que les punyalades que rebia la seva mare fossin mortals. Les nenes van cridar demanant ajuda als veïns, i l’agressor va fugir del lloc. Afortunadament, els serveis d’emergència van arribar ràpidament a l’escenari del crim, i van traslladar la dona a un centre hospitalari on ha evolucionat de manera favorable.

El van atrapar seguint una reguera de sang

L’home havia fugit del lloc, però durant l’atac s’havia fet un profund tall a l’avantbraç, i el rastre de sang que va deixar darrere seu va servir als policies per trobar-lo només a 400 metres del lloc de l’incident. El 22 de desembre el Jutjat de Primera Instància número 3 d’Estepona va decretar el seu ingrés provisional a presócomunicada i sense fiança.