Descobreixen que un noi de 29 anys ha assassinat una àvia de 64 per abusar sexualment del seu cadàver als Estats Units. L'han enxampat perquè l'historial del seu mòbil estava ple de vídeos d'agressions sexuals a dones inconscients o mortes.

Els fets van passar el 21 de setembre de l'any passat, però ha estat recentment quan han descobert el macabre crim i el modus operandi d'aquest assassí, que es diu Colby Martin, té 29 anys i viu a Michigan, als Estats Units.

Va matar-la i després va abusar sexualment del seu cadàver

Tot va començar quan la víctima, de 64 anys, va sortir a passejar per la zona d'Oak Shores quan, de cop i volta, va ser atropellada mortalment pel Colby. La va matar per, posteriorment, abusar sexualment del seu cadàver i, posteriorment va ocultar el seu cos

En una primera investigació policial es va determinar que era un accident de trànsit "normal i corrent" i que la mort de l'àvia es tractava d'un homicidi imprudent i que, a més, l'home havia intentat amagar el cadàver de la víctima. En cap moment van sospitar del macabre crim: tot apuntava que havia estat un accident.

Primer va ser acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre d'ocultació de cadàver

Per aquest mateix motiu, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre d'ocultació de cadàver. Quan va passar a disposició judicial, es va dictaminar la seva entrada a presó de manera provisional sota fiança de 265.000 euros.

Colby Martin va pagar la fiança i va quedar en llibertat amb càrrecs, explica el New York Times. La investigació va continuar en marxa i, al cap d'uns mesos, els policies van descobrir que es tractava d'un crim, no d'un accident.

Anciana / Pixabay

Colby Martin és un noi que, presumptament, ha assassinat una àvia als Estats Units per abusar sexualment del seu cadàver i l'han enxampat mesos després / Pixabay

L'escabrós historial del seu mòbil: vídeos d'agressions sexuals

Les proves d'ADN van determinar que aquest jove de 29 anys havia abusat sexualment del cadàver de la dona després de matar-lo. A l'evidència de les proves biològiques se li ha de sumar les escabroses cerques que feia aquest home per internet, que van ser clau per la investigació: tenia l'historial ple de vídeos d'agressions sexuals a dones inconscients i mortes.

Per aquest mateix motiu, l'han tornat a detenir i ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança. Actualment, està intern al centre penitenciari de Van Buren a l'espera que surtin noves proves que demostrin la seva presumpta culpabilitat.