La dona detinguda a Saragossa (Aragó) per enverinar, presumptament, el seu exmarit, de 47 anys, amb una croqueta en un bar del barri de La Paz és una dirigent de CCOO. Marta Laiglesia és advocada i secretària general de la Federació de Serveis i Comerç del sindicat a l'Aragó, càrrec pel qual va ser escollida novament l'any passat. Ella, presumptament, va drogar la seva exparella posant una pastilla en una croqueta, un dia de finals d'agost que van quedar en un establiment per parlar sobre la seva separació matrimonial.

Els tràmits de divorci van iniciar-se només un mes abans de produir-se l'enverinament. Laiglesia va aprofitar, una vegada l'havia drogat, per emportar-se l'home, presumptament, al seu nou domicili, tot i que aquest no recorda res més després d'això i es va trobar el matí següent amb un moviment dels seus comptes bancaris de 27.000 euros. És a dir, segons apunta la policia, li hauria intentat robar quan estava minvat de les seves capacitats arran de la càpsula introduïda a l'aliment.

Marta Laiglesia, la presumpta autora dels fets, en llibertat

La víctima d'aquest enverinament que, d'haver-se donat complicacions podria haver acabat en una tragèdia, és un advocat de Saragossa, en M.B.L.G. i nacionalitat espanyola, segons han avançat aquest dijous El Periódico de Aragón i Heraldo de Aragón. L'home va caure en la suposada manipulació de la croqueta per part de la seva exmuller, pel que sembla introduint al seu interior un fàrmac de benzodiacepina. Ell va començar a sentir-se malament i van abandonar el local, moment en el que s'hauria produït l'estafa. 

No obstant això, al dia següent l'exmarit va interposar una denúncia davant de la Policia Nacional, tot i no recordar res des que van sortir de l'establiment on es van citar al barri de La Paz de Saragossa. El Grup d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia d'Aragó va ser qui es va fer càrrec de la investigació, que va culminar amb l'arrest de la dona aquest divendres, pel que sembla les càmeres de seguretat del bar que va enregistrar les imatges van ser claus per enxampar la dona. La presumpta autora dels fets, la Marta Laiglesia, va passar a dependències policials i va ser posada poc després en llibertat. En aquests moments espera a ser citada als jutjats per enverinar amb una croqueta el seu exmarit. Pel que fa les xarxes socials, el perfil de la dona ja no apareix i sembla que hauria estat esborrat.