Una dona va intentar enverinar el seu exmarit posant una pastilla dins d'una croqueta. Els fets van produir-se a finals d'agost a Saragossa, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia d'Aragó. La presumpta autora d'intentar intoxicar el seu exmarit té 47 anys i ho va fer durant una reunió en un establiment del barri de la Paz de la capital aragonesa, on van quedar per parlar sobre la seva separació matrimonial. Els tràmits de divorci van iniciar-se només un mes abans de produir-se l'enverinament. Però no va acabar aquí tot. Després, quan l'home ja anava drogat, li va sostreure 27.000 euros dels seus comptes bancaris.

Va manipular la croqueta al bar i va introduir una droga per robar-li

Els dos eren en un bar del barri de la Paz de la capital d'Aragó. Tot anava més o menys bé, dins de lo positiva que pot ser una conversació de separació. Però, en un moment donat, mentre l'home s'apropava a la barra del local per recollir una consumició que havia demanat, la seva exmuller va manipular una de les croquetes. Pel que sembla, va introduir a l'interior de l'aliment un fàrmac amb benzodiacepina. Se la va menjar i allà va començar tot. De manera immediata, l'home va sentir-se malament. Per això, ambdós van abandonar l'establiment i es van dirigir fins al nou domicili de l'exmarit, on es va mudar poc després de la separació.

La víctima no recorda res més després de sortir del bar, segons va explicar a la denúncia registrada a la Policia Nacional. Però, a més, la seva memòria té una pausa entre aquell moment i el matí del dia següent, que és quan va ser conscient que havien realitzat moviments als seus comptes bancaris per un importa de gairebé 27.000 euros. Unes 24 hores després, l'home va interposar la denúncia i el grup d'homicidis de la Prefectura Superior de Policia d'Aragó va fer-se càrrec de la investigació.

Les indagacions policials van culminar amb la detenció de la dona, com a presumpta autora dels fets, aquest divendres 11 de novembre. No obstant i l'arrest, un cop va passar per dependències policials es va comprovar que no tenia antecedents previs, per la qual cosa va quedar en llibertat. En aquests moments es troba a l'espera de ser cridada a declarar per l'autoritat judicial.