Nova York està de dol per l'assassinat de dues bebès d'un mes d'edat: la seva mare, una noia de 23 anys, les ha matat posant desinfectant als seus biberons i després banyant-les en aigua bullint.

Danezja Kilpatrick mata les seves bebès

Els fets van passar el dijous al districte de Queens de Nova York, als Estats Units. Danezja Kilpatrick, de 23 anys, tenia dues filles bessones de sis setmanes d'edat: la Dakota i la Dallis Bentley. Quan va donar llum a les bebès, les xarxes socials es van emplenar de missatges de felicitacions i, de fet, la mateixa mare, va publicar una foto amb les nenes escrivint: "Us estimaré per sempre".

Mujer mata bebes / Facebook

Una mare assassina les seves dues bebès posant desinfectants als biberons i banyant-les en aigua bullent / Facebook

Desinfectant al biberó i aigua bullint

No obstant això, al cap d'un mes, tot va fer un gir inesperat: Kilpatrick va intentar matar les seves filles posant desinfectant als seus biberons amb la intenció d'enverinar-les. En veure que anava passant l'estona i que no morien, va omplir la banyera d'aigua bullint i les va submergir i va ser en aquest moment quan una de les seves filles va morir. Després, va agafar el seu cadàver, el va envoltar amb una manta i una bossa i el va deixar amagat sota l'aigüera.

Li clava un ganivet al clatell

Com que ni amb el desinfectant ni amb l'aigua bullint va aconseguir matar la seva altra filla, va decidir clavar-li un ganivet al clatell i va ser així com va morir. Quan els agents es van presentar al lloc dels fets i li van preguntar per què ho havia fet, ella va respondre que era perquè "no volia les seves filles i que no la deixaven dormir", segons informa New York Post

Gemelas asesinadas / Facebook

Danezja Kilpatrick mata les seves filles a Nova York, als Estats Units / Facebook

"Vaig veure que alguna cosa no anava bé, estava molt rara i vaig tenir un mal pressentiment"

Quanteya, la germana de la presumpta assassina, al principi va explicar que no veia capaç a l'acusada de cometre tal atrocitat, però més tard va canviar la versió dels fets: el dia de l'assassinat Kilpatrick tenia un comportament molt estrany: "Vaig veure que alguna cosa no anava bé, estava molt rara i vaig tenir un mal pressentiment", explica Quanteya a New York Daily News.

La investigació continua oberta i el cas es troba en mans dels jutjats. Danezja Kilpatrick ha confessat el crim i es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per ser la presumpta autora del doble assassinat de les seves filles.