La història de la que podria ser la primera assassina en sèrie de Tailàndia continua amb una nova detenció: el seu exmarit. L'home, un policia identificat com Withoon Rangsiwuthaporn, ha estat arrestat aquest dimecres a la província de Ratchaburi, a uns 120 quilòmetres de Bangkok. Però aquesta relació que ara han fet els investigadors i les autoritats judicials arriba després de fer-se públic que Sararat Am Rangsiwuthaporn hauria enverinat amb cianur almenys 15 amics i coneguts. Mentre la investigació continua oberta i no es descarten més crims, la dona va ser arrestada fa poc més d'una setmana i va ser acusada, fins al moment, d'almenys deu delictes, inclosos set assassinats.

'Am Cyaniude': embarassada de quatre mesos i amb 15 víctimes a l'esquena

Però, com hauria realitzat Am Cyaniude (Am Cianur, com l'ha anomenat la premsa tailandesa) els 15 assassinats? Doncs, no està del tot clar, però les investigacions policials segueixen el seu curs i el testimoni d'una de les 15 víctimes que han sobreviscut a l'enverinament podria ser crucial, segons apunten les investigacions preliminars. La dona, a més de ser la principal sospitosa dels crims, està embarassada de quatre mesos i la seva acusació va trastocar-se una mica en saber que l'exmarit podria haver jugat un paper clau poc després que ella matés, presumptament, el seu nòvio, cosa que va aixecar sospites en el marc de la investigació

Així, una estona després de cometre el crim, l'home arrestat, exmarit i policia, l'hauria recollit. De fet, els investigadors, dies abans, ja havien declarat que era molt probable que la dona hagués rebut "ajuda" d'un "agent policial" i van interrogar a diverses persones properes a la presumpta assassina en sèrie, entre ells Withoon Rangsiwuthaporn, l'exparella. Però l'individu ja tenia un historial previ, atès que va ser expulsat del cos de policia. Ara per ara, i sense que es descartin noves acusacions, està imputat per diversos delictes com falsificar documents oficials, utilitzar documents oficials falsificats i fer-se amb material robat.

Primera assassina en sèrie de Tailàndia

Si la història de Am Cyaniude s'aconsegueix provar, així com conèixer de primera mà què va fer o com perquè 15 persones fossin víctimes, totes mortals menys una d'elles, d'enverinament per cianur, seria la primera assassina en sèrie de Tailàndia. Els presumptes assassinats en sèrie van començar a finals de 2020 i van continuar en diverses parts del país fins al mes passat, quan l'última víctima, una dona de la província de Kanchanaburi, va morir mentre participava en una cerimònia religiosa al costat de Sararat a la província de Ratchaburi el passat 14 d'abril.