La Policia de Miami Beach (sud-est de Florida, EUA) va informar aquest dijous de la troballa dels cadàvers de dos homes en una habitació del luxós hotel Villa Casa Casuarina, més conegut com la mansió Versace. Segons la investigació el suïcidi va ser la probable causa de mort.

Versace va ser assassinat davant la seva mansió fa exactament 24 anys, el 15 de juliol de 1997.

Doble suïcidi a la mansió Versace

La investigació preliminar, va assenyalar la policia a les xarxes socials, indica que es va tractar d'un "aparent doble suïcidi", encara que la causa final de les morts serà determinada per l'oficina del metge forense del comtat de Miami-Dade.

Els cadàvers corresponen a Adam Rashap, de 31 anys, natural de New Jersey, i Alexander Gros, de 30, de Pennsilvània. Ambdós presentaven una ferida de bala al cap.

Mansió Versace / Cedida

Mansió Versace / Cedida

El presumpte suïcidi en la que va ser propietat del dissenyador italià Gianni Versace, assassinat a les portes de la seva mansió el 15 de juliol de 1997, es va produir aquest dimecres, la vigília de la data de l'assassinat del famós modista.

Gianni Versace tenia 50 anys quan va ser abatut a trets als esglaons de l'entrada de la seva mansió a Miami Beach per l'assassí en sèrie Andrew Cunanan -va assassinar almenys cinc persones-, qui, vuit dies després, mentre la policia el buscava, es va suïcidar a la casa flotant on s'havia amagat al sud de Florida.

Gianni i Donatella Versace / Cedida

Gianni i Donatella Versace / Cedida

La família va comprar la mansió el 1992 i va gastar 33 milions de dòlars en millores com l'expansió de l'ala sud, la piscina i el jardí. L'assassinat del seu propietari va ser massa i la mansió va ser venuda el 2013 a l'empresa VM South Beach LLC, que també és propietari de l'Hotel Victor, al costat de l'antiga residència de Versace, relata Efe.

Assassinen 'Hello Kitty', una de les traficants més buscades en Riu

'Hello Kitty' ha mort. L'han cosit a trets a Rio de Janeiro. Durant una operació policial en una favela. Ella traficava amb droga. Traficava molt. Es va passar de la ratlla.

'Hello Kitty' / Cedida

'Hello Kitty' / Cedida

Feia temps que la policia militar la buscava. Rayane Cardozo da Silveira, coneguda com a 'Hello Kitty', era suposadament una de les narcotraficants més buscades del Brasil. Tenia 22 anys.

A més d'"Hello Kitty" uns altres tres sospitosos van morir durant un tiroteig en el Complexo do Salgueiro, un barri de faveles situat a la localitat de Sao Gonçalo, a la regió metropolitana de Rio de Janeiro.

Mor el periodista holandès que van disparar al cap al carrer

El periodista neerlandès Peter R. de Vries, de 64 anys, especialitzat en investigació del crim organitzat als Països Baixos, ha mort aquest dijous com a conseqüència d'un tiroteig en el centre d'Amsterdam.

Peter R. de Vries / Cedida

Peter R. de Vries / Cedida

El periodista va ser víctima d'un tiroteig el passat 6 de juliol a la tarda quan abandonava els estudis de televisió d'un programa en què solia participar amb freqüència com a tertulià expert en el crim organitzat. L'atacant va disparar cinc vegades i un dels trets va assolir el cap de Peter. Els dos presumptes assassins van ser arrestats i esperen judici.