Aquest divendres ha començat el judici de la segona Manada de Manresa i l'advocada dels presumptes violadors ha fet una pregunta a la víctima que ha causat gran indignació a tot arreu: "Vas intentar tancar les cames?", diu a la noia, que en el moment dels fets tenia només 14 anys.

L'advocada li pregunta si va intentar tancar les cames durant la violació

Segons explica la víctima, des que ha patit la violació té fòbia als homes, té idees suïcides, atacs de pànic i ansietat i que recorda perfectament tot el que va passar aquella nit. Tot i les declaracions de la jove, l'advocada li ha preguntat  si va fer alguna cosa per evitar ser violada "si va tancar les cames" quan, presumptament, l'estaven agredint sexualment i ella ha respost: "quan una persona se't posa a sobre se't mantenen les cames obertes i no pots tancar-les".

La víctima tenia 14 anys quan va ser agredida sexualment

Els fets es remunten l’octubre del 2016, quan la víctima tenia 14 anys i va conèixer els presumptes violadors en una festa. "Al principi, van ser molt agradables i em van convidar a menjar kebab en un pis", explica la víctima.

Juicio juez martillo

Ha començat el judici de la segona manada de Manresa (Bages) i l'advocada dels presumptes violadors ha preguntat a la víctima "si ha intentat tancar les cames" per evitar ser agredida sexualment, una pregunta que ha causat gran indignació a tot arreu / Arxiu

No obstant això, quan va arribar al pis, tot es va girar. Els presumptes autors dels fets li van començar a oferir alcohol i drogues i, quan es trobava indisposada, els presumptes violadors se la van emportar en una habitació per agredir-la sexualment.

La van violar per torns i Fiscalia demana 55 anys de presó per cadascun d'ells

Segons explica la víctima, per evitar ser violada, va començar a cridar i a intentar fugir dels seus agressors, que presumptament la van violar per torns tot i que ella havia dit en nombroses ocasions que no volia tenir sexe amb aquests homes. En total, van participar quatre joves als quals Fiscalia demana una pena de 55 anys de presó per cadascun d'ells. 

Acusats d'un delicte d'agressió sexual i un altre delicte de cooperació

A tres d'ells se'ls acusa d'un delicte d'agressió sexual consumat i al quart, d'un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa. A més, també se'ls acusa d'un delicte de cooperació. El judici ha començat aquest divendres i es preveu que duri tres dies. Caldrà esperar a saber la resolució judicial per saber si finalment els presumptes violadors aniran a presó.

El Prenda reconeix que és un violador i demana perdó a la víctima

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'agressió sexual en grup i, de fet, fa unes setmanes, es va tornar a viralitzar un dels violadors de la Manada de Santfermins, ja que va fer pública una carta escrita des de presó on demanava perdó a la víctima i reconeixia que era un agressor sexual. No obstant això, per moltes persones no són unes disculpes reals i pensen que només ha fet aquesta carta per obtenir permisos penitenciaris.