Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de febrer una parella de lladres, de 46 anys ell i 27 ella, d'origen bosnià, acusats dels delictes de robatori amb força en interior de vehicle i falsedat documental. Es dona la casualitat que ja havien estat detinguts la nit anterior, el 5 de febrer, enxampats mentre intentaven forçar un cotxe estacionat al carrer per la zona de Montjuïc

Agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos van fixar-se en aquestes dues persones, que van reconèixer com els lladres que havien arrestat el dia anterior a la mateixa zona, i els van seguir per diferents parts de la muntanya per comprovar si es disposaven a cometre un altre robatori. Efectivament, durant el seu passeig, anaven mirant l'interior de diversos cotxes aparcats, fins que van arribar a un aparcament on van entrar dins d'una autocaravana que els policies van comprovar que tenia matrícula francesa.

Vivien amagats en una autocaravana sostreta d'Alemanya 

La patrulla va consultar la base de dades per assegurar-se que el vehicle havia estat robat. Per a sorpresa de ningú, la matrícula era falsa; pertanyia a una furgoneta, i l'autocaravana havia estat sostreta el dia 17 de desembre a Alemanya. Per aquest motiu, els agents van decidir picar a la porta de l'autocaravana per parlar amb aquestes dues persones. 

Dins del vehicle, a banda dels presumptes lladres, van trobar també dues matrícules estrangeres, una italiana robada el dia 23 a l'Hospitalet de Llobregat, i l'altra finlandesa sostreta a finals del passat any. Pel que fa a la furgoneta a la qual pertanyia la matrícula de l'autocaravana originalment, constava com a vehicle abandonat. 

La identificació de la parella va revelar que comptaven amb un total de cinc antecedents, tres l'home i dos la dona, per delictes similars. Per tot, van quedar detinguts i traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sants-Montjuïc.