Torna a passar. Després del cas de la nena de 3 anys que va quedar atrapada a l'autobús escolar de Sitges (Garraf) durant més de set hores, ara un nen de 5 anys ha patit la mateixa sort al estar tancat gairebé sis hores en un autocar del col·legi a Ocaña (Toledo). El més curiós d'aquest últim succés, com va donar-se a Catalunya al setembre, és que ningú va adonar-se'n que el petit no va arribar al centre educatiu amb la resta dels seus companys que sí van baixar del vehicle. Ni professors, ni cuidadores, ni tan sols el conductor van percebre que algú seguia dormint als seients de l'autocar. Això va passar aquest dimarts al matí

Sis hores tancat a l'autobús escolar

El nen de cinc anys va quedar-se tancat des de les vuit del matí d'aquest dimarts fins a les dues del migdia, quan va tornar el conductor al vehicle i va trobar-se al nano dins, molt espantat per no poder sortir. La mare ha denunciat els fets i ha relatat públicament que el seu fill va despertar-se "desorientat, espantat i amb l'angoixa de trobar-se sol, sense el seu pare, sense la seva mare". A la mateixa explicació de la progenitora, s'assegura que el petit va passar-se "hores colpejant el vidre perquè algú obrís la porta i cridant a mamà i papà". 

"Ningú se'n va adonar?", s'ha preguntat la mare. No obstant i l'impacte que ha tingut en el menor aquest succés, el conductor de l'autobús quan va veure'l a dins va comportar-se molt bé amb ell. Tant és així, que segons la denunciant, "al seu cap de nen s'ha fet un amic com salvador". L'home en veure el petit va donar-li menjar i alguna cosa per beure. L'empresa de transports ha assegurat que va ser un error de la cuidadora del centre i la mateixa escola ha explicat que està investigant què va passar per oblidar-se el nen de cinc anys dins del vehicle aparcat als voltants del col·legi d'Ocaña.