Una dona ha estat detinguda per abocar gasolina a la boca del seu fill de vuit anys i després calar-li foc, a Rússia. El menor havia explicat al seu padrastre que la mare havia rebut la visita del seu amant. El nen va morir a l'hospital de Kursk després de patir horribles cremades al 45 per cent del seu cos.

Li cala foc al seu fill després d'una infidelitat

Segons mitjans locals, Anastasia Baulina, de 31 anys i empleada com a caixera, estava furiosa perquè el seu fill Andrey la 'va trair' en dir-li al seu padrastre que havia rebut la visita del seu presumpte amant.

Anastasia Baulina amb els seus dos fills / Daily Mail

Anastasia Baulina amb els seus dos fills / Daily Mail

Durant la discussió, relata Daily Mail, Anastasia va portar el seu fill al pati del darrere, el va deizar xop de combustible d'una llauna i li va calar foc. Segons l'informe, l'arrestada va vessar la gasolina a la boca del nen terroritzat abans de prendre un encenedor i dir-li: "Vegem com es crema".

Natasha, la germana d'11 anys d'Andrey, brutalment atacat per la seva mare, va explicar a les autoritats que mentre la mare llançava el combustible el menor "plorava". Natasha va aconseguir fugir mentre la seva mare i el padrastre, identificat com Pavel Baulin, van apagar les flames i van trucar una ambulància.

Andrey amb el seu padrastre, Pavel / Daily Mail

Andrey amb el seu padrastre, Pavel / Daily Mail

Desafortunadament, el nen va resultar greument ferit i va morir dos dies després a causa de les cremades a l'hospital.

Les autoritats detenen l'homicida

Les autoritats han obert una investigació per assassinat i la dona va ser detinguda i podria enfrontar-se a 20 anys de presó si és declarada culpable.

També es va obrir una investigació criminal sobre per què es va permetre que el nen tornés a casa de la seva mare després del seu recent trasllat a un orfenat.