Una boletaire s’ha endut un ensurt de mort mentre buscava rovellons en un bosc de Platja d’Aro (Baix Empordà) molt a prop de la carretera de S’Agaró. Durant aquest matí la dona recorria la zona boscosa propera a un carril bici quan va descobrir un cadàver en avançat estat de descomposició, i va alertar immediatament a la Policia Local.

Al lloc dels fets s'han desplaçat també un forense i agents dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació. Segons fonts policials, el cos havia estat penjat inicialment d'un arbre, però amb el pas del temps s'havia anat descomponent fins que va acabar desmembrant-se i caient. La policia va trobar penjat en unes branques una motxilla de color blau, dins del qual hi havia diverses notes que semblaven de comiat. Segons avança El Punt Avui, no van trobar cap identificació de la víctima, però, que a primera vista semblava un home.

Els mossos han agafat mostres d’ADN de les restes dentals i del cabell de la víctima per tractar d’identificar-la. També estan fent servir la llista de persones desaparegudes recentment per veure si troben alguna coincidència. Segons informen, duia uns pantalons, una samarreta de màniga curta i calçat esportiu.

Altres troballes curioses

No és el primer cop que algú surt en cerca de rovellons i acaba trobant quelcom completament diferent. Fa només dues setmanes, un altre boletaire va topar amb un cultiu de més de 600 plantes de marihuana a un bosc de Vidreres (Selva). Els delinqüents potser pensaven que havien amagat amb èxit la droga, però no van pensar en la determinació dels boletaires els quals, per tal d'omplir les seves cistelles, no s'aturen davant cap obstacle.

Aquest succés va acabar amb la detenció de tres homes que van ser enxampats in fraganti pels agents dels Mossos d’Esquadra que es van desplaçar al lloc, alertats per l’atònit boletaire.