Un home ha mort aquest dijous de matinada després de cremar un contenidor d'escombraries de Parla (Madrid). El cos sense vida de l'individu ha estat trobat al costat d'on s'ha originat el foc, a tocar d'un centre comercial de la localitat madrilenya. Els fets s'han produït cap a un quart de dues, quan un vigilant de seguretat del recinte ha donat la veu d'alarma que es veien flames i fum pels voltants. Així, doncs, un cop ha trucat a emergències, s'han traslladat fins al lloc el cos de bombers de la Comunitat de Madrid que ha extingit l'incendi i ha trobat la víctima amb cremades greus i pràcticament abrasada. Els efectius allà desplegats només han pogut certificar el decés.

Un contenidor de cartró en flames i un bloc calcinat a Parla

El contenidor estava destinat a residus de cartró, la qual cosa el feia altament inflamable. Tant és així que quan el vigilant de seguretat del centre comercial proper el va veure i en arribar els bombers, es trobava completament en flames. Els serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid han explicat a Europa Press que dedueixen que la persona es trobava a l'interior del recipient d'escombraries degut a la gravetat de les seves cremades, tot i que no han pogut confirmar-ho pel moment.

La Policia Nacional, d'altra banda, ha obert una investigació per determinar les causes de la mort de l'home al costat o dins del contenidor incendiat de Parla. Especialment, perquè no ha pogut ser identificat atès l'estat en el qual es trobava, segons ha informat Emergències 112 Comunitat de Madrid. Aquesta matinada de dijous, cap a les tres, a la localitat madrilenya també s'ha produït un altre incendi en un bloc de pisos on han resultat ferides 24 persones per inhalació de fum. Hi havia quatre persones que s'estaven refugiant en una habitació més allunyada del foc i demanant auxili per la finestra. Afortunadament, els bombers, a través d'una escala per la part exterior de l'edifici, els han aconseguit alliberar.