La Policia Nacional ha detingut el passat 8 de desembre a Saragossa una dona per haver intentat assassinar la seva exparella amb qui havia tingut una filla fa només sis mesos. La detinguda ha entrat per la força al domicili de la víctima i l'ha intentat apunyalar amb un ganivet de grans dimensions, mentre l'exigia que pagués una manutenció pel nadó.

L'incident va tenir lloc al número 3 del carrer Santa Rita de Casia, al barri de Delicias de Saragossa. Entorn de les vuit del matí el company de pis de l'home agredit va sentir uns crits, i va veure la dona que intentava entrar en una habitació: en una mà portava el seu bebè i en l'altra un ganivet que va deixar clavat en el marc de la porta abans de marxar del domicili. Immediatament, l'home va trucar la policia i fins al lloc es van desplaçar tres patrulles de la Brigada de Seguretat Ciutadana.

Els agents van trobar la presumpta agressora sortint de l'edifici on vivia la víctima. Tenia les mans ensangonades i es trobava sota els efectes de l'alcohol. La policia va procedir amb la seva detenció i la van separar del nadó que en aquell moment es trobava dins del carret. La detinguda es va negar a confessar res del que havia passat dins de l'immoble, i va passar a disposició judicial.

El va sorprendre mentre dormia

Segons el relat de la víctima, al qual ha tingut accés El Periódico de Aragón, la dona s'hauria abalançat sobre ell mentre dormia a la seva habitació, mentre cridava "Et faré la vida impossible". La presumpta agressora va començar a colpejar-lo i a esgarrapar-lo per la cara, fins que va agafar el ganivet per intentar apunyalar-lo. La víctima va aconseguir desfer-se de la dona, que portava la bebè en braços, i va poder refugiar-se en una altra habitació amb pestell.

Com no aconseguia obrir la porta, va desistir en el seu intent d'agredir a la seva exparella. Va deixar el ganivet clavat a la porta i, abans de marxar del pis, va agafar el mòbil de la víctima i se'l va emportar. La Policia Nacional l'ha acusat d'un delicte de violació del domicili, de violència domèstica i de robatori amb violència i amenaces greus. La jutgessa de guàrdia va ordenar la seva posada en llibertat provisional amb una ordre d'allunyament de 100 metres de la víctima.