Novetats del cas de l'assassinat de la dona de 85 anys, presumptament, a mans de Luis Lorenzo i Arancha Palomino. El dia de l'enterrament de la víctima, hi va haver una brutal baralla, ja que els familiars de la víctima. El dia del funeral, ja tenien moltes sospites que havia estat assassinada, una hipòtesi que més tard encara va agafar més força quan van descobrir que havia mort enverinada

En un principi, tothom pensava que la María Isabel havia mort de manera natural, ja que era una anciana d'edat avançada i que patia demència, motiu pel qual no li van practicar l'autòpsia. No obstant això, la família de la víctima tenia moltes sospites que l'actor Luis Lorenzo i la seva dona, Arancha Palomino, estaven darrere la mort de la María Isabel.

Luis Lorenzo i Arancha Palomino van ser detinguts a Rivas-Vaciamadrid

Per aquest motiu, ho van denunciar tot a la Guàrdia Civil, que va obrir una investigació que va acabar amb la detenció dels dos sospitosos a Rivas-Vaciamadrid, acusats d'un delicte d'assassinat. Després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Brutal discussió el dia del funeral de la María Isabel

Han sortit a la llum nous detalls d'aquest cas com, per exemple, què va passar el dia de l'enterrament de la María Isabel, quan encara no estaven sent investigats per l'assassinat de la dona de 85 anys. Els familiars d'Astúries de la víctima ja veien que hi havia moltes dades que no quadraven i el dia del funeral hi va haver una brutal discussió, segons avança Telecinco

El funeral va ser a Grado, un petit poble asturià i els familiars de la María Isabel els van acusar de "fer teatre" i d'estar darrere de l'assassinat de la víctima. "Ha estat tot un exemple en el més ampli espectre de la paraula", deia l'Arancha a l'enterrament.

"Deixa de llegir mentides. Sou uns assassins, la vau matar"

Just en aquell moment, va saltar un familiar i va dir: "Deixa de llegir mentides. Tenia moltes ganes de viure i volia tornar a casa seva (a Astúries), no menteixis. Sou uns assassins, la vau matar".

La conversa es va anar escalfant fins al punt que el cura va haver de mediar, ja que estaven a punt de pegar a Luis Lorenzo, que els va amenaçar dient que estaven imputats per injúries i calúmnies. "Algú més vol participar? Esteu tots denunciats i teniu un procediment penal obert. Que tingueu sort", deia l'actor en el funeral.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

Malgrat que la investigació de l'Institut Armat diu que son els presumptes autors dels fets i hi ha una gran quantitat de proves que ho podrien demostrar. Segons la Guàrdia Civil, presumptament, la van matar per quedar-se amb la seva herència.

Ells continuen dient que son innocents, uns fets que hauran de demostrar davant del jutge, ja que estan imputats per un delicte d'assassinat, motiu pel qual es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades.