Els equips d'emergència de Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra i els Bombers de Barcelona han localitzat viva la dona que va desaparèixer ahir a la platja de la Barceloneta mentre nedava. Des d'ahir a la nit, els agents de rescat han dut a terme en aquesta platja de Barcelona tasques de recerca dins l'aigua, però també des de l'aire, per poder trobar-la. La dona ha aparegut a 2 milles mar endins, és a dir, a uns 3,7 quilòmetres de la costa, i l'ha trobat una tripulació d'un vaixell mercant. Actualment, es troba ingressada a l'Hospital del Mar de Barcelona després de passar més de 6 hores a l'aigua.

La dona va anar a nedar i no va sortir de l'aigua

La dona va desaparèixer ahir quan va sortir a nedar a la platja de la Barceloneta, però no va tornar. Alguns banyistes testimonis que es trobaven a la zona van alertar que la noia tenia les seves pertinences personals a la sorra i que no havia sortit de l'aigua. Immediatament, els cossos d'emergència van activar un dispositiu de recerca per trobar-la, segons ha informat la periodista Anna Punsí. Un helicòpter de Salvament Marítim va sobrevolar la zona amb ajut de les embarcacions de Salvament, Guàrdia Civil, Mossos i Bombers.

mapa
Mapa de la platja de la Barceloneta on la noia va desaparèixer

La noia es troba ingressada a l'hospital

Després d'una llarga nit, a primera hora del matí la noia ha estat localitzada viva dins l'aigua i els equips d'emergència l'han traslladat d'urgència a l'Hospital del Mar per tal que els professionals comprovin el seu estat de salut després de passar diverses hores dins l'aigua. També s'espera que un cop es recuperi, pugui explicar les causes del fet.