Un home abusa, presumptament, d'una dona amb discapacitat intel·lectual a Badalona (Barcelonès). Els Mossos d'Esquadra l'han detingut aquest divendres a la tarda, segons ha avançat Tot Badalona. Concretament al carrer Don Pelai. La policia catalana va procedir a fer l'arrest al barri de la Salut de la ciutat el 4 de novembre cap a les set de la tarda. Pel que sembla, el grau de discapacitat de la dona que hauria estat agredida sexualment seria força elevat, pel que expliquen fonts policials.

Alerta d'un familiar de la dona presumptament agredida sexualment a Badalona

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement dels fets i van arrestar a l'individu com a presumpte violador de la dona amb discapacitat intel·lectual, per una trucada d'un familiar de la víctima. Ella mateixa es va dirigir al domicili de la persona que va alertar la policia catalana després de l'abús i li va explicar el que havia passat. En aquell mateix moment, ho va explicar als agents, que en pocs minuts van presentar-se al lloc dels fets. Allà es trobava, encara, el suposat agressor, per la qual cosa va ser fàcil realitzar la detenció.

L'home, que a més té diversos antecedents policials per successos similars a aquest, ha passat aquest dilluns a disposició judicial. El magistrat de guàrdia haurà de decidir si l'envia a presó per la presumpta agressió sexual o el deixa en llibertat amb càrrecs.