Nou cas de violència masclista a Lleida: una dona aconsegueix fugir del seu presumpte maltractador. Els policies l'han trobat amagada en un edifici, semidespullada i cridant molt atemorida. La víctima assegura que la seva parella li ha estat pegant tot el dia i que s'ha vist obligada a sortir de casa i, per aquest mateix motiu, l'home ha estat detingut.

Els fets van passar la setmana passada cap a les 21:00 a la plaça de Sant Joan de Lleida. Tot va començar quan un veí va alertar a la Guàrdia Urbana de què hi havia una dona al mig del carrer, estava despullada de cintura cap amunt i estava molt espantada demanant auxili.

Se la troben amagada en un edifici de Lleida: semidespullada i atemorida

Quan els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida es van desplaçar fins al lloc dels fets, els veïns de la zona els van explicar que la dona s'havia amagat en un edifici i, quan els policies van entrar, se la van trobar semidespullada i estava plorant atemorida.

El detingut és un home de 56 anys que la maltracta des de fa temps

Segons explica ella mateixa, viu amb la seva parella, un home de 56 anys que la maltracta des de fa temps. El dia dels fets, les agressions van ser durant tot el dia: la va apallissar donant-li cops de puny al pit i al cap, segons explica el diari Segre. Afortunadament, va aconseguir fugir del lloc dels fets i amagar-se del seu presumpte agressor.

El presumpte autor dels fets detingut per violència domèstica

La víctima també ha declarat que aquests maltractaments es van donant des de fa temps i de manera habitual, però que no hi havia denunciat mai per por al seu presumpte agressor. Per aquest mateix motiu, va ser detingut acusat d'un delicte de violència domèstica.

Guardia Urbana Lleida / Twitter

Detenen un home de 56 anys per apallissar la seva exparella a Lleida: va fugir de casa seva semidespullada per por a les agressions de l'arrestat  / Guàrdia Urbana Lleida

Un maltractador apallissa la seva exparella al mig del carrer a Sant Feliu de Guíxols: vídeo

Fa poc més d'una setmana, a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) es va viure una situació molt similar. Van detenir un home de 56 anys per apallissar la seva parella al mig del carrer i a plena llum del dia. Els veïns del municipi van gravar l'agressió, i el presumpte autor dels fets es va amagar en un jardí comunitari, però el van enxampar i va ser detingut per la Policia Local acusat d'un delicte de violència de gènere. Es tracta d'un home que té antecedents per fets similars i el vídeo es va viralitzar a les xarxes socials i va causar gran indignació a tot arreu.