Cops, llançament d'objectes i molt soroll al costat del parc de Vallparadís de Terrassa (Vallès Occidental). Els veïns d'aquesta zona propera a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Terrassa Nord han trucat intensament aquest dijous de matinada als telèfons d'emergències i de la Policia Municipal. La raó era que diversos conductors informaven que una persona estava fent malbé el mobiliari urbà i diversos cotxes aparcats. A més, anava caminat per enmig del carrer i generant una inseguretat evident tant pels vehicles com per la resta de vianants o bicicletes.

Localització i detenció violenta

Davant d'aquesta onada de trucades, la Policia Municipal de Terrassa s'ha desplegat amb dues patrulles a la zona. Després d'una batuda per tal d'identificar i aturar el presumpte autor dels fets, amb la descripció facilitada pels denunciants, van localitzar-lo a la cruïlla entre el passeig Vint-i-dos de Juliol i el carrer Joan Duch, a les rodalies de la plaça de l'estació de Terrassa Nord. Es tractava d'un home que havia estat llançant diferents objectes contra els cotxes estacionats a la via pública, els quals havia danyat.

Les dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa el van aturar i van confirmar que era l'home assenyalat pels conductors aquest dijous de matinada. Així, doncs, els agents van procedir a detenir-lo però l'individu va resistir-se i va enfrontar-se a ells, segons ha comunicat el cos. Els ha donat puntades de peu i els ha colpejat fins que han aconseguit immobilitzar-lo, arrestar-lo i, finalment, traslladar-lo a dependències policials. Està acusat de danys, principalment als vehicles, i atemptat a agent de l'autoritat per emprar la força en el moment que va ser interceptat pels policies.