Un nen de 9 anys mor a la ciutat anglesa de Blackpool en ser abatut per un llamp mentre jugava al futbol amb el seu entrenador en una sessió individual.

Jordan, un nen mort abatut per un llamp

Jordan Banks, estava participant en una sessió individual en un camp de joc a Blackpool quan ahir a la nit es va desenvolupar l'horror. Diversos testimonis han explicat com el nen va ser impactat per un llamp mentre entrenava a la tempesta.

Jordan / Cedida

El Jordan va morir fulminat per un llamp mentre entrenava al futbol en una sessió individual en Blackpool / Cedida

Un va dir: "Era una sessió de futbol individual. La meva germana el va veure a l'escola jugant amb els seus amics, era amic del meu nebot petit i al minut següent ens van assabentar de la trista notícia... Definitivament és un dur cop, ja que coneixíem la seva família personalment, mai no pensaries que una cosa així succeiria".

Un nen de 9 anys mor a Blackpool

La policia va ser requerida en el camp de School Road, a Blackpool, una mica després de les cinc de la tarda, després d'alertar-los que un nen havia resultat ferit. També van acudir els serveis d'emergències, traslladant-lo d'urgència a l'hospital, però finalment, el petit Jordan va morir poc després.

Els agents confirmen que, si bé les investigacions encara estan en curs, en aquest moment "creuen que el nen va ser impactat per un llamp". Aquesta hipòtesi la reforcen els testimonis, entre ells el seu padrastre, que l'esperava al cotxe.

Un llamp el mata mentre jugava a futbol

Ara, els homenatges han inundat la ciutat en memòria al Jordan, de 9 anys, que era conegut per participar en l'equip local de futbol Clifton Rangers Junior F.C. "Jordan va ser una llum brillant i una inspiració per a tots els que el van conèixer. Un nen fort, decidit i valent, que tots llançaran de menys," es lamentaven fonts de club.

Jordan / Cedida

Tota la comunitat està de dol per la mort del petit, que era molt actiu i va aconseguir recaptar milers d'euros per a una organització benèfica / Cedida

També afegien: "El món realment ha perdut un jove extraordinari, que n'havia fet tant de bé en la seva comunitat."

I és que el petit, a la seva curta edat, ja era bé conegut a la localitat després de recaptar gairebé 3.000 euros corrents 48 quilòmetres en una cursa benèfica per a una associació per a la salut mental.

Ho va fer en honor al seu oncle Reece, que es va suïcidar el 2018. El seu èxit li va merèixer fins i tot la felicitació d'estrelles del Liverpool com James Milner, per la seva "increïble" tasca.

Des del club de futbol també van comunicar: "No podem començar a imaginar el dolor de la família. Els nostres pensaments, oracions, amor i abraçades estan amb tots ells i amb els seus companys, amics i entrenadors que hi són devastats per la pèrdua".