El Salvador està de dol per la mort de la Katy, una jove surfista de 22 anys que ha perdut la vida en caure-li un llamp a sobre mentre estava entrenant a la platja.

Katherine Díaz mor al Salvador

Els fets van passar divendres a la platja del Tunco, al Salvador. Katherine Díaz, com de costum, havia anat a entrenar a la platja. El que no imaginava la noia de 22 anys era que aquest entrenament seria l'últim i que moriria al cap de poca estona.

La surfista mor per culpa d'un llamp

En finalitzar la jornada de surf es disposava a sortir de l'aigua quan, de cop i volta, va caure un llamp a l'aigua i Katherine va quedar greument ferida. Immediatament, van avisar a emergències i es van dirigir fins al lloc dels fets per intentar salvar-la, però no ho van aconseguir: la surfista va acabar morint a causa del llamp.

Tempesta imprevista

El més curiós de tot és que quan la jove estava a la platja entrenant, el cel no estava ennuvolat i, de cop i volta, es va formar una tempesta completament imprevista.

La mort de Katherine Díaz ha causat gran commoció al Salvador, ja que la jove surfista estava a punt de competir per classificar-se en una competició mundial, però lamentablement no ho ha pogut fer, ja que ha mort per culpa d'un llamp.

Katherine Díaz / Instagram katherinecook7

Katherine Díaz és una surfista de 22 anys del Salvador que ha mort en caure-li un llamp a sobre / Instagram katherinecook7

Gran commoció per la seva mort

"Les nostres condolences a la família Díaz. Ha marxat una gran atleta que ha representat el nostre país. Fins aviat guerrera. El Salvador està de dol", comenten des de la Federació Salvadorenya de Surf.

Instagram / katherinecook7

El Salvador està de dol per la mort de la Katy / Instagram katherinecook7

Yamil Bukele, el president del Salvador, també ha mostrat la seva solidaritat cap a la família de la surfista en una piulada: "Lamento molt aquesta mort i m'uneixo al dolor que sent la seva família. Una abraçada solidària".