Ni els policies s'ho podien creure. Dos homes han robat un cotxe a Las Palmas de Gran Canària i, com és habitual, s'han donat a la fuga amb el vehicle sostret pels carrers de la ciutat. La Policia Local, en tenir coneixement dels fets, ha iniciat la investigació corresponent per tal de donar amb el parador del turisme. I així ha estat. L'han localitzat, però en fer una primera inspecció ocular, van veure que els dos lladres estaven estirats a dins i dormint plàcidament. La Unitat del Districte del cos de seguretat municipal va recuperar l'automòbil al barri de Arenales.

El cotxe havia estat sostret dies abans. Per la qual cosa no s'esperaven trobar-se a ningú, en el cas que aparegués. De fet, la sorpresa ha arribat fins a les xarxes socials de la Policia Local de Las Palmas de Gran Canària, que ha publicat dues fotografies del turisme i, en una d'elles, pixelada, es veu com els dos delinqüents dormen a la part del darrere. "Per sorpresa dels agents, els dos cacos es trobaven dormint a l'interior", han explicat al seu compte oficial de Twitter. Podrien semblar els lladres més descuidats del món, però potser el robatori es devia a que necessitaven o volien un lloc on poder descansar.

Els policies els han de despertar i acaben detinguts

En qualsevol cas, els agents de la Policia Local de Las Palmas de Gran Canària, després de localitzar-los van procedir a despertar-los. Els dos individus van baixar del cotxe pel seu propi peu i van quedar detinguts. Un cop van prestar declaració davant de la policia municipal van ser posats a disposició judicial. Les respostes dels usuaris no s'han fet esperar i han reaccionat amb riures i fins i tot felicitant-los, el que no se sap és si els agents, els lladres dormint o a tots dos.