Aquest 9 de desembre, el Palau Sant Jordi acollia en concert Alejandro Sanz, una de les dues úniques nits de la seva gira "Sanz en vivo". El concert va ser un èxit fulminant, amb totes les entrades exhaurides, i amb el públic gaudint al màxim de cada cançó. En acabar l'espectacle, però, molts dels assistents es van emportar una desagradable sorpresa: els seus cotxes, amb els vidres rebentats i els retrovisors trencats, buidats de qualsevol objecte de valor que s'hagin pogut deixar dins del vehicle; els lladres van aprofitar el reclam d'Alejandro Sanz per fer el seu agost a la muntanya de Montjuïc. 

La majoria dels cotxes afectats estaven aparcats al voltant del recinte de Poble Espanyol, però també a tocar de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, dues zones molt habituals per deixar el cotxe quan l'estadi o el Palau acullen concerts i altres espectacles. Des que el Barça comencés a disputar els partits a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, la zona s'ha omplert de càmeres de videovigilància establertes per l'Ajuntament de Barcelona per controlar l'afluència dels culers que s'apropin en cotxe a veure els enfrontaments; amb una mica de sort, els lladres hauran quedat enregistrats a les imatges, i serà més fàcil identificar-los. 

Onada de robatoris a vehicles en Montjuïc 

De fet, des que l'equip blaugrana es va traslladar a Montjuïc, els robatoris de cotxes i motos han anat en augment. Durant un dels partits disputats al nou estadi el passat setembre, que enfrontava el Barça contra el Celta, desenes de persones van ser víctimes del robatori de les seves motos. Segons les dades oficials, hi poden accedir un màxim de 3.500 motos a la muntanya de Montjuïc, però l'aparcament destinat per a ells queda una mica allunyat de l'estadi, en una zona poc il·luminada i sense molta protecció, la qual cosa fa d'aquest pàrquing un lloc ideal per als lladres.