La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dilluns de matinada un home que estava saquejant un cotxe aparcat a Montjuïc. Després d'interrogar-lo, el sospitós ha confessat haver forçat altres vuit vehicles al llarg de la nit, tots estacionats per la muntanya, i que els agents han trobat amb els vidres trencats i els interiors regirats. L'home ha quedat arrestat i acusat d'un delicte de robatori amb força i està pendent de passar a disposició judicial. 

Els fets han tingut lloc durant la nit de diumenge a dilluns, mentre uns agents de la Urbana patrullaven per la muntanya de Montjuïc. En un moment determinat, van veure un home que estava traient coses d'un turisme aparcat, amb la porta oberta. Van continuar caminant cap a ell i, en adonar-se de la presència policial, l'home va arrencar a córrer en la direcció contrària, delatant-se com a lladre. Després d'una breu persecució, els agents van poder atrapar-lo. 

La policia va registrar el sospitós, i van trobar diversos objectes que semblava que acabava de sostreure del cotxe al qual havia trencat els vidres per poder obrir la porta des de dins. L'home ha quedat identificat, i també ha confessat haver forçat vuit cotxes més que estaven aparcats als voltants, i ha estat traslladat a dependències policials. 

cotxes forçats montjuïc
El detingut havia trencat les finestres de nou cotxes durant la nit | Guàrdia Urbana Barcelona. 

Detenen una parella de lladres a la Barceloneta 

El passat divendres al matí, una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava de camí a iniciar el servei a la platja, va interceptar una parella que acabava de robar un ordinador després de trencar el vidre d'un cotxe aparcat a la Barceloneta. L'actitud nerviosa dels detinguts en veure els policies van cridar-los l'atenció, i en escorcollar-los van trobar l'aparell l'origen del qual no van saber justificar. Després d'identificar-los van poder comprovar que tots dos eren lladres reincidents, i van acabar detinguts. Pel que fa a l'ordinador, van poder retornar-lo al seu propietari.