Cinc persones han estat detingudes el passat 21 de desembre com a presumptes autores d’un robatori amb violència a Salou (Tarragonès). Els autors del crim havien començat una discussió amb dos homes i una dona, sense cap mena de provocació, per despistar-los amb la intenció d’emportar-se les seves coses. Durant la baralla també van agredir a les víctimes, perseguint-les pel carrer mentre tornaven a casa.

Els Mossos d'Esquadra han pogut detenir tots els sospitosos, quatre d'ells a Constantí i a l'últim a la Pobla de Montornès. Els detinguts són uns joves d'origen magrebí, d'entre 19 i 25 anys, que havien assaltat les víctimes sortint d'un cotxe estacionat al carrer Amposta de Salou. Els afectats estaven tornant a peu al seu domicili quan es va produir l'atac, entorn de les sis de la matinada del passat 4 de desembre.

Discussió sense pretext

En baixar del vehicle els detinguts s'havien apropat a les víctimes i les van començar a increpar, iniciant una discussió sense sentit que tenia la finalitat de desconcertar els afectats i fer que estiguessin més pendents de la baralla que de tenir les seves pertinences localitzades. A partir d'un determinat moment els lladres es van posar violents i van agredir els dos homes i la dona, mentre un d'ells intentava de trucar a la policia.

L’agressió va continuar durant tot el trajecte fins que van arribar a la zona on vivien. Una de les víctimes va tornar a trucar el servei d’emergències; els lladres van fugir al moment d’adonar-se del que estaven fent, i van desaparèixer pel carrer Penedès. Per la seva part, els afectats no s’havien assabentat que els havien robat fins després de ser atesos pels sanitaris que van acudir al lloc. Seguidament, van acudir a comissaria i van interposar la corresponent denúncia.

D’aquesta manera, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per localitzar els lladres. El passat dimecres van desplegar sengles dispositius a Constantí i a Pobla de Montornès, amb la consegüent detenció dels sospitosos. Els cinc detinguts han passat ja a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.