La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell (Tarragona) van detenir dimecres passat un home de 27 anys com a presumpte autor d'un robatori violent i dos robatoris amb força. Els agents van iniciar una investigació policial després d'un avís de dos robatoris amb força comesos la mateixa nit en dos establiments comercials de la localitat tarragonina.

El passat 31 de maig, al voltant de les 2:00 hores de la matinada, uns desconeguts van accedir a dos locals del carrer Baix Penedès, ambdós amb poca estona de diferència. Una vegada dins, els individus van causar danys materials, van sostraure diners en efectiu i material informàtic i electrònic. 

El detingut ha comès delictes de manera recurrent

La investigació policial va conduir directament a un sospitós, un home ja conegut pels agents de la policia perquè acumula una vintena d'antecedents policials, concretament relacionats contra el patrimoni. En el moment dels dos robatoris, el detingut residia en una casa ocupada en el mateix carrer, juntament amb altres persones.

 

Finalment, els Mossos d'Esquadra van localitzar i detenir l'individu el passat dimecres a la localitat del Vendrell. A banda del delicte comès, al detingut també se li atribueix un robatori amb violència i intimidació del 9 de juny al carrer Camí del Mas d'En Gual del Vendrell, en què un ciutadà va resultar ferit per arma blanca.

Gràcies a les darreres investigacions, els agents han pogut saber que el detingut té facilitat per cometre habitualment delictes violents de tota mena i contra el patrimoni al Baix Penedès. La investigació policial continua oberta per tal de detenir altres persones implicades en els fets. Actualment, el detingut es troba ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell divendres passat.