Accident a la cuina a Torrejón de Ardoz (Madrid). Tres treballadors d'un restaurant de la localitat han resultat cremats després de l'explosió d'una fondue encesa mentre l'intentaven omplir. El foc s'ha originat per la deflagració d'un bidó d'alcohol aquest dimarts, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda. Així ho ha explicat el servei d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid, que va rebre l'avís a les 15.30 hores i, immediatament, van alertar als diferents cossos de seguretat que van traslladar-se fins al carrer José Cadalso, 29, on era l'establiment. Policia Nacional, Policia Local de Torrejón de Ardoz, una ambulància municipal i els bombers autonòmics, així com diverses dotacions de Summa 112 van desplaçar-se fins al lloc dels fets.

Un dels ferits té cremat el 10% del cos

Tres treballadors del restaurant han resultat ferits. Un d'ells, un jove de 22 anys, és el que presenta un quadre més desfavorable. Va patir cremades de segon grau a l'esquena i el braç esquerre, que van afectar el 10% del cos. Va ser traslladat pel servei d'emergències a l'hospital de La Paz. Respecte els altres dos, un home i una dona als voltants del 50 anys, van rebre assistència sanitària un cop van arribar els efectius a l'establiment. No obstant això, el seu diagnòstic és lleu i les ferides són principalment a les mans.

Els fets van succeir, segons han explicat des de bombers de Madrid, al intentar omplir la fondue encesa que utilitzen per diferents plats al local. Al estar endollada i activada les funcions de cuina, una deflagració de l'alcohol va provocar el foc que va propagar-se per l'interior del bidó amb etanol i va explotar. Aquesta eclosió va impactar directament a l'esquena del jove de 22 anys que es troba en aquests moments a l'hospital madrileny i els altres dos treballadors van patir cremades a les mans.