Un lladre que ha entrat a robar en una botiga del centre d’Alacant sembla que està desitjant que l’agafin de forma fàcil i ràpida: s’ha deixat el seu telèfon mòbil, una mascareta quirúrgica i una palanca per forçar panys a l’interior de l’establiment que acabava d’atracar. Per si no n'hi hagués prou, el negoci on ha entrat es troba pràcticament al costat d’una comissaria de la Policia Nacional i de la Subdelegació del Govern a la província.

Els fets han tingut lloc la matinada d’aquest divendres al carrer Ángel Lozano d’Alacant. Quan els treballadors de la botiga d’una coneguda marca d’audiòfons han arribat al matí, s’han trobat que tot remenat i alguns objectes que no pertanyien a l’establiment. “En arribar aquest matí ens ho hem trobat tot regirat i un telèfon a terra que no és de cap de les marques que venem ni de cap dels treballadors, així que se suposa que serà de qui ens ha robat”, ha apuntat una de les venedores a EFE.

Entra a robar a una botiga al costat d'una comissaria i es deixa el telèfon mòbil i la mascareta

A més del telèfon mòbil, també hi havia una mascareta quirúrgica i una palanca que suposadament hauria fet servir el lladre per forçar el pany. Tots els objectes ja estan en poder de la brigada científica de la Policia Nacional, que es troba investigant els fets. L’individu hauria accedit a l’interior del negoci a través de la finestra exterior d’un entresol que es troba sobre el bar. Els investigadors pensen que també podria haver intentat entrar a l’establiment de restauració, però no ho hauria aconseguit perquè no hi ha accessos.

L’autor del robatori s’ha endut més de 300 euros que hi havia a la caixa, però no sembla que s’hagi emportat cap dels audiòfons. Els treballadors ho hauran de confirmar després de fer un inventari. Els investigadors tenen bastants proves de les quals tirar el fil. Hauran de comprovar de qui és el telèfon mòbil, les possibles empremtes que hi hagi a la palanca o el possible ADN de la mascareta. A més, podria ser que hagi estat enregistrat per una de les càmeres de seguretat de la Subdelegació del Govern a Alacant que es troba just al davant de la botiga o per les de la comissaria de la Policia Nacional, ubicada a només 50 metres.