Tret directe al penis. Un jove de 22 anys a Novelda (Alacant) ha patit una bala perduda als genitals després de manipular una arma de foc. No obstant això, en part ha tingut sort perquè en el cas d'haver-li impactat més amunt, sota el ventre, s'hauria dessagnat en pocs minuts. El noi ferit, a més, compta amb força antecedents policials per diversos delictes, segons ha avançat Información. Poc després del tràgic accident, el diumenge 23 d'octubre, va ser traslladat pels seus familiars al servei d'urgències de l'Hospital General Universitari d'Elda per intentar reconstruir-li l'aparell reproductor. Tot i que no es coneixen els resultats de l'operació, se sap que la intervenció quirúrgica va durar unes quatre hores.

La pistola s'hauria disparat al intentar amagar l'arma al veure un control policial 

Pel que sembla el tret va donar-se per por a ser descobert amb la pistola en el que va creure que era un control policial, a l'avinguda dels Reis Catòlics de Novelda. Segons el mitjà citat, el jove circulava amb el seu cotxe quan va veure les patrulles de la Policia Local i va posar-se l'arma als calçotets per intentar amagar-la, donat que no tenia permís d'armes. La rapidesa i els nervis haurien fet que estrenyés accidentalment el gallet i la bala impactés a pocs mil·límetres del penis. Un impacte directe que hauria fet aturar a qualsevol el vehicle, però el noi no ho va fer. De fet, fins a una hora després del tret no va anar a urgències de l'hospital d'Elda, amb una abundant hemorràgia i molt dolor. El que no s'entén és com va aguantar tant de temps fins arribar al centre sanitari.

A l'hospital el van operar i va restar en observació els darrers dies des de l'incident el passat 23 d'octubre. L'arma de foc no ha aparegut, per la qual cosa podria tractar-se, segons algunes fonts, d'una pistola detonadora modificada per poder disparar projectils. La investigació continua oberta per trobar-la. En paral·lel, la Guàrdia Civil l'ha detingut, una vegada ha rebut l'alta mèdica, com a imputat. El jutjat de Novelda ha decretat la seva llibertat provisional, amb càrrecs, fins a la celebració del judici. El que no està clar és com haurà quedat el seu òrgan viril, ni les conseqüències a mitjà i llarg termini que poden suposar per al jove de 22 anys el tret tot i l'intent de reconstrucció quirúrgica dels facultatius.