Assalt a l'enllumenat públic de Lleida (Segrià). La Guàrdia Urbana de la ciutat va detenir aquest dimarts un home de 28 anys que va entrar en un magatzem municipal, ubicat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de la zona de Gardeny, on la Paeria (l'ajuntament) guardava divers material de la via pública. El lladre va fer un forat a la paret i va sostreure pantalles i fanals sense que ningú s'adonés. De fet, segons ha explicat la policia local a les xarxes socials, el robatori amb força del material no va ser denunciat fins al migdia i van valorar en el seu conjunt tots els objectes que faltaven en uns 10.000 euros.

El lladre va portar-se els fanals i les pantalles a la deixalleria

Els agents, un cop van tenir coneixement dels fets, van inspeccionar diverses deixalleries on, suposadament, l'home hauria anat per vendre els materials furtats. I així va ser. Van trobar els fanals i les pantalles en un d'aquests establiments de la capital de Ponent. La Guàrdia Urbana va comissar tot el material i van identificar el presumpte lladre, qui hauria entregat els objectes. Poc després va ser localitzat i detingut

El material sostret per valor d'uns 10.000 euros va ser retornat al seu legítim propietari. La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar el responsable de la deixalleria com a presumpte autor d'un delicte de receptació, mentre que el lladre va ser detingut per un robatori amb força a les instal·lacions municipals de Gardeny.