Els Mossos d'Esquadra estan investigant un robatori d'alta gamma que ha tingut lloc aquest dissabte de matinada a Sabadell. I és que el concessionari Cupra ha estat víctima d'un encastament després del qual, segons han confirmat des de la policia catalana a ElCaso.cat, els lladres s'han emportat tres vehicles sense matricular, dos del model Formentor i un León. A hores d'ara la investigació està en marxa i no consta cap detenció. 

Encastament VIP de matinada 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el concessionari Movento Sarsa Cupra, situat al carrer ronda de Ponent número 127 de la cocapital del Vallès Occidental, ha patit un robatori violent per encastament, és a dir, els lladres han envestit contra l'aparador del local amb un vehicle per trencar el vidre. D'aquesta manera, no només poden entrar i sortir ràpidament, sinó que els hi és més fàcil emportar-se els cotxes directament del concessionari sense danyar-los, ja que la via de fugida està assegurada. 

L'alarma del concessionari ha començat a sonar cap a les quatre de la matinada, i fins al lloc s'han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han trobat la destrossa provocada pels delinqüents i almenys un cotxe desaparegut. El vehicle no porta matrícula, la qual cosa fa pensar que els lladres poden estar especialitzats en el robatori de vehicles i tenen una sèrie de matrícules - robades d'altres cotxes o falsificades - per poder fer-les servir. Més endavant, aquests cotxes es vendran al mercat il·lícit o s'intentaran enviar cap a l'estranger. També està la possibilitat que els lladres desmuntin el vehicle per vendre-ho per peces. 

De moment, els Mossos d'Esquadra estan mirant les imatges de les càmeres de seguretat de la zona per poder identificar els autors d'aquest encastament, i treballen per poder-los detenir al més aviat possible.