És normal que els jugadors de futbol decideixin invertir part dels seus diners en negocis que els poden generar més ingressos una vegada finalitzi la seva carrera esportiva. És el cas de Leo Messi, que ha optat per la compra d'immobles.

Leo Messi és un enamorat de la ciutat de Miami. Quan va acabar la Copa Amèrica va decidir prendre unes vacances a la ciutat de l'est dels Estats Units. A la calorosa capital de l'estat de Florida la família de l'argentí te dos habitatges.

El jugador del Paris Saint-Germain va comprar el luxós apartament el 2019 per una quantitat propera als 5 milions de dòlars, però ara l'ha posat a la venda per 7 milions. Per la qual cosa, en cas de vendre-la, l'argentí guanyaria uns 2 milions.

L'apartament de Messi

L'apartament que ha posat a la venda Leo Messi està situat a l'edifici Porsche Design Tower. L'immoble es troba anunciat a diversos portals especialitzats en habitatges de luxe i els interessats ja poden presentar una oferta.

piso messi miami twitter

L'apartament de Messi a Miami / Twitter

El gratacel situat a Miami té diversos serveis integrats al mateix edifici com restaurant privat, perruqueria i diverses sales de lleure en les quals els inquilins poden jugar a diversos jocs com billar o dards.

Aquest edifici va ser construït el 2017 per l'empresa Dezer Development. Es tracta d'un gratacel de 195 metres d'alçària i 60 pisos. Per la seva part, l'apartament de Messi té 510 metres quadrats i compte amb una piscina interior, també té un ascensor per poder pujar amb el cotxe fins a la planta desitjada.

Les altres propietats de Messi

La família Messi té un altre apartament a la ciutat de Miami tan luxós com el de la Porsche Design Tower. L'altre immoble està situat al novè pis de la torre Regalia en el número 19.575 de Collins Avenue a l'est de la capital de Florida, molt a prop de la platja i a escassos metres de diverses zones comercials. L'àtic té 512 metres quadrats dels quals 195 són de terrassa.

Aquest gratacel també està equipat amb diversos serveis com sis piscines, un spa, cabanes per a convidats, un saló de ioga, gimnàs, un menjador gestionat per un xef professional, un bar, un celler de vins i una sala de jocs per a nens.

Messi també va decidir apostar per altres sectors, és propietari de tres hotels, un a Mallorca, un altre a Sitges i un més a Eivissa. Sembla que l'argentí ha assegurat el futur econòmic de la seva família amb bones inversions.

El davanter s'està adaptant a la seva nova vida a París. Ha tingut diversos problemes físics en aquest inici de temporada, però a poc a poc està sumant més partits i gols per poder recuperar el nivell que ha demostrat tants anys en el Barça.