La jugadora del Paris Saint-Germain Kheira Hamraoui va ser atacada el 4 de novembre per dos homes encaputxats després d'un sopar d'equip amb les seves companyes i el cos tècnic de l'equip parisenc al restaurant Bois de Boulogne. La migcampista tornava de l'esdeveniment al cotxe d'Aminata Diallo, una altra jugadora del club francès. Quan estava a prop del seu domicili els dos homes la van baixar del vehicle i la van colpejar amb una barra de ferro.

Hamraoui, exjugadora del Barça, va ser portada a l'hospital i va ser atesa per les ferides que presentava en braços i cames, rebent diversos punts de sutura. La investigació ha avançat i Aminata Diallo ha estat detinguda aquest matí en ser sospitosa d'haver contractat els sicaris per ferir la seva companya d'equip.

Segons explica el diari L'Equipe "s'està explorant una pista relacionada amb Diallo". Tot apunta que hi ha una rivalitat esportiva entre ambdues, en ocupar la mateixa posició al terreny de joc, i Diallo hauria volgut lesionar Hamraoui per garantir la seva titularitat al PSG y la selecció francesa.

Comunicat del Paris Saint-Germain

El PSG ha emès un comunicat en el qual condemna els fets ocorreguts. Tot i això, espera el que decideixin les forces de l'ordre: "El Paris Saint-Germain ha pres nota de la custòdia policial d'Amnata Diallo aquest matí per part del SRPJ (direcció regional de la policia judicial) de Versailles com a part dels procediments iniciats després de l'assalt de dijous passat a la nit contra jugadores del club. El Paris Saint-Germain condemna enèrgicament la violència comesa. Des de la tarda del dijous 4 de novembre, el club ha pres totes les mesures necessàries per garantir la salut, el benestar i la seguretat dels seus jugadors. El club està treballant amb el SRPJ de Versailles per aclarir els fets. El club està atent a la marxa del procediment i estudiarà el seguiment que se li doni".

Hamraoui 2

Hamraoui amb la selecció francesa / Europa Press

Hamraoui va decidir tornar al Paris Saint-Germain aquesta temporada després de tres temporades plenes d'èxits amb el Barça. A la seva última campanya com a blaugrana va aixecar la Lliga, la Copa de la Reina i la Champions League. A més, la francesa va ser una de les jugadores més destacades per la seva capacitat golejadora tot i que no és davantera.

Hamraoui no va poder jugar contra el Reial Madrid

La migcampista del Paris Saint-Germain continua recuperant-se del brutal atac que va rebre el passat 4 de novembre, per la qual cosa no va poder jugar davant del Reial Madrid en la tercera jornada de la Champions League femenina.

La que sí que va jugar va ser la seva companya Aminata Diallo, principal sospitosa d'organitzar l'atac. A més va disputar 88 minuts en el partit en el qual l'equip francès va guanyar el Reial Madrid per un contundent 4-0, demostrant que l'equip de David Aznar encara és lluny de poder competir en la màxima competició continental.

Un fet similar al de 1994

Si es confirma la participació de Diallo en l'atac, seria un succés similar al que va passar el 1994 entre les patinadores Tonya Harding i Nancy Kerrigan quan ambdues competien per aconseguir una plaça en els Jocs Olímpics d'Hivern d'aquell mateix any.

En aquella ocasió un home encaputxat va atacar Kerrigan després de l'entrenament. Uns dies després es va descobrir que el sicari havia estat contractat pel marit de Harding.

Aquest atac va inspirar a la pel·lícula I, Tonya protagonitzada per Margot Robbie i estrenada el 2017. Gràcies al seu paper en aquesta obra Allison Janney va guanyar l'Oscar a millor actriu de repartiment.