La Victoya Venise és una noia d'Atlanta (Estats Units) que s'ha fet viral: estava embarassada i no ho sabia. Un dia, va anar al lavabo pensant que tenia gasos i va descobrir que estava de part i el seu fill va néixer a la tassa del vàter de l'hotel on s'estava allotjant. Els fets van passar fa dos mesos, però s'han viralitzat actualment a Tiktok, on ha explicat detalladament la surrealista situació.

Victoya Venise estava de viatge de negocis l'abril d'aquest 2022 i, de cop i volta, es va començar a trobar malament i li feia molt mal la panxa. No obstant això, en cap moment pensava que podia estar embarassada, ja que la seva filla també tenia mal de panxa i pensava que seria un virus estomacal i no li va donar importància.

No sabia que estava embarassada i pensava que tenia gasos

Els dies anaven passant i no millorava. En aquell viatge d'empresa, el mal de panxa va augmentar i pensava que tenia gasos o una infecció.  Quan estava al lavabo va descobrir que no era mal de panxa el que tenia, sinó un embaràs i que estava de part: va tenir el seu fill a la taça del vàter.

"Em vaig quedar en xoc, em vaig girar i vaig veure el bebè"

"Em vaig quedar en xoc, em vaig girar i vaig veure el bebè. El vaig treure de l'inodor, el vaig embolicar en una tovallola i vaig trucar a Emergències", explica la Victoya en un vídeo de Tiktok, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Aquesta jove d'Atlanta, en els nou mesos de gestació, en cap moment va sospitar que estava embarassada, un fet que va sorprendre molt als metges que la van atendre. En un primer moment, va pensar a donar el seu fill en adopció, però més tard va canviar l'opinió i se'l va quedar i ara te dos fills: una nena i un nen.

"Ha estat una experiència molt boja"

"Aquesta estranya experiència em va fer connectar amb el meu fill. Estic molt contenta de poder fer plans amb ell i d'estar al seu costat. Ha estat una experiència molt boja", explica la Victoya  emocionada a les xarxes socials, on comparteix fotos del seu dia i a dia i del seu fill.

Victoya Venise / Instagram superempress
Victoya Venise és una jove d'Atlanta (Estats Units) que no sabia que estava embarassada i va tenir el seu fill a la tassa del vàter / Instagram superempress

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials, sobretot a Tiktok

El vídeo ha corregut com la pólvora per Internet i ja acumula milers de reproduccions i de comentaris. Molta gent s'ha sorprès que no s'hagi adonat que estava embarassada. "No m'ho puc creure! Com pot ser que no es veiés la panxa?", comenta un dels seus seguidors al vídeo viral.