Demanen 13 anys de presó per un home de 60 anys acusat d'haver violat una menor de 14 que va ser la seva parella fins que ella va complir-ne 19. Quan ella va decidir deixar-lo, aquest la va començar a amenaçar, a violar-la i va publicar una foto seva íntima a les xarxes socials.

L'acusat estava sortint amb una nena de 14 anys

El presumpte autor dels fets és un home de 60 anys de nacionalitat espanyola i sense antecedents penals. Va iniciar la "relació" amb la víctima quan aquesta tenia 14 anys. Quan en va complir 19, ella li va dir que volia tallar i, a partir d'aquest moment, el presumpte autor dels fets va canviar la seva actitud dràsticament.

Juicio / Pixabay

Jutgen un home acusat d'haver violat de manera continuada una noia a Tarragona: va començar a "sortir amb ella" quan tenia 14 anys / Pixabay

Quan la víctima va tallar amb ell, la coaccionava i l'amenaçava

Segons la versió de la víctima, durant els dos anys després de tallar, l'home l'anava a buscar a la universitat on estudiava i la coaccionava perquè pugés amb ella al cotxe. La dona, atemorida per les reaccions violentes de l'acusat, acabava accedint en moltes ocasions, ja que aquest també l'amenaçava de publicar fotos íntimes seves a les xarxes socials.

De fet, en una ocasió, ho va fer i va publicar una foto íntima de la víctima al compte de Facebook. Per si no fos poc, presumptament, quan no anava a la universitat, l’obligava a veure-la de manera virtual amenaçant-la dient-li que si no ho feia, difondria fotos seves íntimes. D'altra banda, l'home està acusat d'haver-la violat, com a mínim, tres vegades.

Li demanen 13 anys i 10 mesos de presó

El judici es celebra aquest dimecres a l'Audiència de Tarragona i demanen, en total, 13 anys i 10 mesos de presó pel presumpte autor dels fets, al qual se l'acusa d'un delicte continuat d'agressió sexual amb accés carnal, altres dos per coaccions i deu mesos per un altre delicte contra la intimitat. 

També han demanat que, durant 16 anys i deu mesos, se li prohibeixi parlar ni apropar-se a menys de 150 metres de la víctima i, a més, li demanen set anys de llibertat vigilada, segons informa el Diari de Tarragona.

Llibertat amb càrrecs pel pederasta Valdevero, acusat de 10 abusos sexuals

Fa uns dies, es va produir un altre succés relacionat amb un pederasta. Van deixar en llibertat amb càrrecs a Cristóbal López, un fruiter de 47 anys de la localitat madrilenya de Valdevero detingut fa gairebé un any acusat d'abusos sexuals a, com a mínim, 10 nens.

Tot i que es trobava a presó provisional, la jutgessa ha ordenat la seva posada en llibertat amb la condició que assisteixi tots els dilluns al jutjat més proper de casa seva. A més, també li ha posat una ordre d'allunyament de 500 metres de les seves víctimes i la prohibició de sortir de Valdevero, el poble on va cometre els presumptes abusos.