Ja hi ha sentència per a l'assetjador de l'artista Paula Bonet. La justícia ha declarat a Víctor G.T. culpable de tres delictes diferents, segons ha explicat l'advocada de Bonet, Carla Vall, a les seves xarxes socials. 

La justícia admet que l'acusat pateix un trastorn

Segons assenyala l'advocada, la justícia ha sentenciat a Víctor G.T. per un delicte d'assetjament de manera presencial i també a través de les xarxes socials, amenaces de violació, esquarterament i de mort, i pel trencament continuat de mesures cautelars. A més, també especifica que la sentència inclou un eximent per trastorn i que haurà de ser internat en un centre. La justícia afegeix que el condemnat no podrà acostar-se ni comunicar-se durant un període de 10 anys amb l'artista Paula Bonet.

Paula Bonet
Paula Bonet

Paraules d'agraïment

Carla Vall ha volgut destacar la feina de tot el seu equip per sostenir "un procés que sovint ha estat difícil" i, sobretot, ha remarcat l'esforç, la confiança i la fortalesa de l'artista durant el transcurs del judici. L'advocada ha mostrat la seva felicitat després de fer justícia i ha recordat que en aquesta societat "no hi ha espai per la misogínia" i que "tota acció té conseqüències".

 

Per la seva banda, Paula Bonet també ha publicat unes paraules d'agraïment després de saber la sentència condemnatòria. "Agraeixo a la meva família, parella, amics, editorial, agència, mossos i advocada l'estima i treball d'aquests tres anys. Avui veig la llum", ha escrit.

L'acusat ja va ingressar a presó

L'ara condemnat va entrar a presó per saltar-se l'ordre d'allunyament que el jutge havia decretat. Bonet va lamentar que l'assetjament d'un desconegut l'havia afectat en tots els àmbits de la seva vida i va denunciar l'home per perseguir-la. La pintora portava patint més de dos anys assetjament per part de Víctor G.T. Es presentava al seu taller, la seguia pel carrer i l'amenaçava a través de missatges.