Julián González, eternament recordat com Guille en la sèrie d'Antena 3 Farmacia de guardia, fa anys que es va allunyar de la fama per dedicar-se a la seva gran passió, l'interiorisme. Així va ser la seva transició.

Julián González, Guille en 'Farmàcia de Guàrdia'

Guille era el fill petit de Lourdes i Adolfo en la sèrie dirigida per Antonio Mercero. Interpretat per Julián González, que va néixer a Segòvia el 1980, va fer un gran salt a la fama en aquesta emissió que va durar cinc anys, de 1991 a 1995, amb un total de 153 capítols. Amb onze anys, la seva interpretació va commoure els milers d'espectadors que seguien la trama del programa.

Julián González / Arxiu|Arxivament

Julián González / Arxiu

D'allà va passar a posar-se a la pell de Luismi a la producció Compañeros. Aquell paper de Guille no va ser la seva primera feina davant les càmeres perquè ja havia protagonitzat diversos anuncis publicitaris en els quals demostrava l'estrella que portava dins.

En una entrevista el 2018 amb el mitjà Sex Place TV, explicava els seus inicis i el seu pas per la fama: "El meu va ser per casualitat. Feia d'activitat extraescolar karate i la dona del meu professor era una model sueca que tenia una nena que portava a càsting i fotos. I jo com era pèl-roig, sempre li deia al meu pare que m'havia de portar".

'Companys' i altres sèries en Antena 3

Després dels anys compartint aventures en el dia a dia de la farmàcia amb els seus amics Piña, interpretat per Miguel Ángel Valcárcel i Marmota, a qui donava vida Iñaki Vallejo, va fer un salt a la mateixa cadena, Antena 3, per interpretar a Jorge, el fill mitjà de la sèrie familiar Menudo es mi padre, que es va emetre entre 1996 a 1998, encara que sense tant èxit com el seu anterior rol.

El tercer pilar de la seva intensa i curta carrera televisiva va ser en Compañeros, on encarnava César Vallalta, un personatge que va marcar significativament la seva trajectòria. El gran èxit juvenil es va convertir en fenomen i Julián González va posar la seva cara en 93 episodis que narraven la vida dels alumnes de l'escola Azcona.

L'última guàrdia / Antena 3

L'última guàrdia / Antena 3

I abans de desaparèixer del panorama televisiu, l'actor va participar el 2010 en la pel·lícula especial de Farmacia de guardia, anomenada La última guardia i on va interpretar de nou el seu Guille després de quinze anys per celebrar el 20 aniversari de la cadena que s'havia convertit en la seva casa.

Canvi radical: interiorisme i decoració

Tanmateix, la seva vida havia pres un altre rumb anys enrere. El 2003 va començar a centrar-se en una faceta desconeguda per a molts: el món de l'interiorisme.

"Des de sempre jo sabia reconèixer cada ciutat pels edificis. M'agradava l'arquitectura, però les notes no em van donar per estudiar. Vaig conèixer aquest camí i la meva carrera, a part de l'artística, va ser decoració i interiorisme", reconeixia en una entrevista l'actor.

I això ha fet des d'aleshores. Després d'una infantesa entre focus, càmeres i entrevistes, i amb més de 30 anys, Julián va fer un gir radical a la seva vida per treballar en una empresa de reformes, LMG reformes, en la que s'encarrega dels plànols i elabora projectes de gran abast per a reformes integrals o decoració d'interiors per a persones amb alta capacitat adquisitiva.