El famós exjugador de l'NBA Ty Lwason ha protagonitzat un moment de molta tensió a l'aeroport de Madrid. Ha començat a comportar-se de manera molt agressiva amb els treballadors d'Iberia i aquests s'han vist obligats a alertar a la Guàrdia Civil. Quan han arribat els agents, l'home s'ha tranquil·litzat i ha deixat de cridar al personal.

Tywon Ronnell Lawson, conegut popularment com Ty Lawson, és un famós exjugador de l'NBA. Té 34 anys i va néixer a Clinton, als Estats Units. Després de la seva trajectòria professional a l'NBA, actualment juga a l'equip Kolossos Rodou BC.

Tensió entre Ty Lwason i els treballadors d'Iberia a l'aeroport de Madrid

Els fets han passat a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid aquest dissabte i tot ha començat perquè el famós jugador no podia embarcar al seu vol a Santo Domingo (República Dominicana). De moment, no ha transcendit el motiu del perquè no ha pogut volar, però els fets han creat una tensa situació entre el jugador de bàsquet i els empleats d'Iberia, la companyia on havia comprat el vol.

L'actitud agressiva de l'exjugador de l'NBA amb els treballadors de l'aeroport

Els treballadors li  han dit que no podia embarcar i, a partir de llavors, la conversa s'ha anat escalfant i Ty Lawson ha començat a tenir una actitud molt agressiva amb el personal de l'aeroport: els ha començat a cridar de manera violenta.

Intervenció de la Guàrdia Civil

Per aquest mateix motiu, s'han vist obligats a alertar a la Guàrdia Civil, que immediatament s'ha dirigit fins al lloc dels fets. Els agents de l'Institut Armat han pogut comprovar que l'home que protagonitzava l'altercat era el famós jugador de l'NBA i, després de parlar amb ell, s'ha tranquil·litzat i, segons ells mateixos, s'ha acabat comportant de "manera correcta".

Tywon Ronnell Lawson / Wikimedia Commons

Tywon Ronnell Lawson ha protagonitzat un altercat a l'aeroport de Madrid perquè no li deixaven volar a Santo Domingo (República Dominicana): la Guàrdia Civil ha hagut d'intervenir / Wikimedia Commons

Altercat perquè l'home no ha pogut embarcar per anar a Santo Domingo

A més a més, l'han acompanyat a gestionar un altre vol, ja que des d'Iberia no podia embarcar. Finalment, els agents han parlat amb els treballadors de la companyia i els han recomanat que posin una denúncia per tal que es pugui obrir una investigació i esbrinar més detalls sobre aquest altercat.

Els negocis i inversions de Michael Jordan, el rei de l'NBA

No és la primera vegada que es viralitza una notícia d'un jugador de l'NBA i, de fet, fa pocs dies, han sortit a la llum els negocis i inversions del mític jugador Michael Jordan, que és el propietari d'una de les 30 franquícies de l'NBA, concretament la de Charlotte Hornets, el qual va adquirir per ni més ni menys que 275 milions d'euros. Per si no fos poc, fa poc es va gastar 80 milions d'euros en un iot de 47 metres que té una gran quantitat de luxes, fins i tot una pista de bàsquet al seu interior.

PUBLICIDA